Senaste material av flierman

  1. flierman

    SAS Kundjänst i Sveg - Opersonlig och matt

    Det är ändå inte i närheten av deras inställning till oss som åker med dem när vi nu är tvungna. Jag behandlar dem som de behandlat mig.
  2. flierman

    Inget pass, påväg till Polen

    Nationellt ID-kort är ju perfekt. Alltid i plånboken
  3. flierman

    SAS köps av KLM/Air France med avsikt att lämna Star Alliance för Skyteam

    Senaste gångerna jag har flugit har det varit personal från Litauen och Spanien med plan som hade teknikproblem konstant, gamla SAS är helt obefintligt.
  4. flierman

    SAS köps av KLM/Air France med avsikt att lämna Star Alliance för Skyteam

    Kan bara bli bättre är min tanke, hoppas jag får behålla alla poäng och sen resa som vanligt...kan omöjligt bli sämre än det lågpriskoncept de har nu.
  5. flierman

    Swedavia inför pristak på mat

    Sjukt bra, ett skämt med priserna på Arlanda
  6. flierman

    SAS FORWARD ny plan för att rädda SAS (22/2 2022)

    Det känns som ingenting kan bli sämre med nya ägare. Sista jag flög var det Baltiskt flygplan och besättning och på nästa sträcka Spansk besättning, ingen kunde något skandinaviskt språk eller ta betalt i poäng. Känns som man flyger med ett lågprisbolag i Östeuropa när man åker med SAS numera.
  7. flierman

    Lounge Bergen

    Hade gärna gjort det men har en 4-åring med och ska vidare inrikes sverige så blir så lång resdag. Får nöja oss med lounge på Arlanda och sen käka/dricka lite gott ombord :-)
  8. flierman

    Lounge Bergen

    Ah okej, får nöja mig med ett besök på ARN när jag har transfer då :-) Tack för svar
  9. flierman

    Lounge Bergen

    Funderar på att åka till Bergen och har en 2for1 så lyxar kanske till det med Plus på hemresan så grabben och sambon får "lounga" lite för första gången. Ser lite oklart ut om det finns någon lounge där om man åker i Plus..någon som vet hur det ser ut om man åker i Plus..verkar vara temporärt...
  10. flierman

    Sova på nattåg liggvagn?

    Jag skulle definitivt köpa sovvagn istället. max 3 personer samt att täcken och sängen är betydligt bättre.
  11. flierman

    Amex - Säga upp?

    Det är ofta en missförstånd att ett flygbolag ska leverera platser just till en destination jag vill och just ett datum jag vill. Resor för poäng finns det massor av men kanske inte just exakt när, i en specifik klass och exakt dit du vill men det är en annan sak. Sen är såklart SAS även i mina...
  12. flierman

    Avbokning av bonusresa

    Hur länge tar det för att få tillbaka skatterna på en avbokad bonusresa och vad sker om kortet man köpte resan med är ändrat till ett nytt amex?
  13. flierman

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Jag gjorde det då de tog ut en avgift per person men de svarade efter 4 månader (Klassisk SAS-hastighet) och nekade återbetalning trots 3 chattar där de lovat att det är fel och att det ska betalas tillbaka så jag försöker reda ut vad som gäller då de själva ger 2 olika svar vid 6 olika...
  14. flierman

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Ja absolut. En 2for1 med barn på SAS enbart som ej kan bokas via hemsidan utan endast via telefon, då får jag ju ingen bokningsavgift så själva bokningen har och är även nu efter 1 februari kostnadsfri. Men vad gällde innan 1 feb för ombokning både för en resa som bokas om via hemsidan (SAS)...
  15. flierman

    Vågar man boka SAS resa till sommaren?

    Man vet aldrig vad de gör så jag satsar på att tömma poängen, de är lika trygga som nyhetsbyrån TASS.
Toppen