011430121
Medlem
Att SAS börjar med Kalix Löjrom https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Kalix_Löjrom är jag verkligen glad för, det är min favorit förrätt. Undrar vad det kommer att bli för rätter som kommer senare och som skall representera Danmark och Norge.
I början av 2000 talet och även i sluter av 1900 talet så serverades det smörrebröd på SAS flygningarna till USA som 2:E service, det var räkor, leverpastej och rostbiff att välja på, de serverades från ett fat och var bara att välja, på slutet av smörrebröd perioden så serverades det inplastade på assiett .
När jag flyger SAS i C, brukar jag välja det vegetariska alternativet och det är pastan, offras med svamp, har aldrig blivit missnöjd.
Nu är det långt ifrån rubriken på denna tråd, men jag tycker att frukosten har blivit sämre på SAS och i Businesskabinen, rökt kalkon som pålägg och kycklingprinskorvar, är det Skandinavisk mat?
I början av 2000 talet och även i sluter av 1900 talet så serverades det smörrebröd på SAS flygningarna till USA som 2:E service, det var räkor, leverpastej och rostbiff att välja på, de serverades från ett fat och var bara att välja, på slutet av smörrebröd perioden så serverades det inplastade på assiett .
När jag flyger SAS i C, brukar jag välja det vegetariska alternativet och det är pastan, offras med svamp, har aldrig blivit missnöjd.
Nu är det långt ifrån rubriken på denna tråd, men jag tycker att frukosten har blivit sämre på SAS och i Businesskabinen, rökt kalkon som pålägg och kycklingprinskorvar, är det Skandinavisk mat?