Senaste nytt

Tjänstebilstråden

bahahahah...

Har ställt ungefär samma fråga om MB, om det ingår PRO medlemsskap, Rutig keps,Grått hår och Viagra med en ny Mercedes ?

Check på rutig näsduk. Jag kollade i handskfacket men hittade inget PRO medlemskap, dom måste ha glömt mig :D

sls.jpg
 

Murre

Medlem
Då var den hemma den nye BMW 320d :) Men säg den lycka som varar, imorgon blir det Ryssland igen. Inte nog med det dagen innan midsommar åkte jag fast för fortkörning men gamle Volvo'n :(.
Men för att glädja er alla lovar jag att jag att mot uppvisande av BC-tag bjuda på pizza med obegränsad fri dryck om ni kommer och hälsar på i det underbara Ryssland Vi är ju bara 2mil från finska gränsen i Vyborg.

Pizza racer for ever :cool:

P6270222.jpg P6270216.jpg
 

Najk

Medlem
Jag kommer byta XC70 mot en VW Alltrack. Känns blandat, har gillat XC70n men över 120km/h kränger den som en båt. Det ska bli skönt att slippa.
 
Håller på att samla offerter från olika handlare. Nu trillade in 2 till. Roligt att se att de flesta bilars basutbud är mycket begränsad(=suger fett) jämfört med samma modeller på andra sidan pölen. Min bortskämda ego kan inte ens föreställa att man måste betala extra för att ha en farthållare(!). Hallå, det är MY 2013 ute!
Vad sägs om att betala för att få kunna fälla ner backsäten?! Premium bilmärke?!
 
Last edited:

David

Medlem
Har börjat fundera och skall kika mer när jag flyttat hem. Första gången jag får bil i Sverige så jag har ingen aning om hur det funkar men det ger väl sig. Är bunden till Volvo så det blir nog en V40 eller V60 om allt går som det skall och det inte ligger kvar något leasingavtal från någon som slutat som jag ombedes ta över... :-(
 
Toppen