IdleSwede
Medlem
Veal chuck roast with creamy blue cheese sauce, dauphinoise potatoes, celeriac with caraway, black cabbagem lingonberries and toasted walnuts.
Så står det i menyn i alla fall.
Såg och lät faktiskt väldigt gott.
Veal chuck roast with creamy blue cheese sauce, dauphinoise potatoes, celeriac with caraway, black cabbagem lingonberries and toasted walnuts.
Så står det i menyn i alla fall.
Åt den förra veckan. Mkt braVeal chuck roast with creamy blue cheese sauce, dauphinoise potatoes, celeriac with caraway, black cabbagem lingonberries and toasted walnuts.
Så står det i menyn i alla fall.
Någon som vet varför SAS kör brickservering på vissa rutter men inte andra, vad är det som styr. Fick t.ex. servering på bricka både tur och retur till/från BKK men inte på någon av vägarna till/från SFO. Min första egna teori var att man kör servering på bricka för att spara tid på nattflyg, men t.ex. returen från SFO-CPH går också över natten och men där gör man inte det medan man i exemplet ovan CPH-IAD kör bricka på dagflight. Min egna teori verkar alltså inte stämma överhuvudtaget.I dag Köpenhamn till Washington Dulles - god og velsmagende båda serveringarna. Bra och trevlig service. Helt fullt i business class.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Min förståelse är att bricka används på korta nattflyg, på andraserveringen på dagflyg och på alla serveringar på A321.Någon som vet varför SAS kör brickservering på vissa rutter men inte andra, vad är det som styr. Fick t.ex. servering på bricka både tur och retur till/från BKK men inte på någon av vägarna till/från SFO. Min första egna teori var att man kör servering på bricka för att spara tid på nattflyg, men t.ex. returen från SFO-CPH går också över natten och men där gör man inte det medan man i exemplet ovan CPH-IAD kör bricka på dagflight. Min egna teori verkar alltså inte stämma överhuvudtaget.
Ingen stor grej egentligen, det viktigaste är att servicen är bra och maten smakar gott (vilket jag tycker SAS är bra på). Men tycker ändå helhetsupplevelse dras ned något med servering på bricka jämfört med när varje rätt serveras och städas undan var för sig.
Eller har det med flygplanstyp att göra?
Det där borde de inte ens fått servera, eller om de möjligtvis råkat servera eller lasta frukostosten som dessertost.Nu hör jag till dem som tycker att sas mat i business generellt är bra. Men bara för att nyansera - det här var ostserveringen hem från Los Angeles för en vecka sedan. Alltså dessertosten.
Så långt under all kritik att personalen bad om ursäkt. Men vad inte säkra på om det var något som blivit fel "eller som det är amerikansk catering nu". Jag vill gärna hoppas och tro att det var något som blivit fel...
Visa bifogad bild 163418
Haha! Vilket skämt. Swiss or cheddar?Nu hör jag till dem som tycker att sas mat i business generellt är bra. Men bara för att nyansera - det här var ostserveringen hem från Los Angeles för en vecka sedan. Alltså dessertosten.
Så långt under all kritik att personalen bad om ursäkt. Men vad inte säkra på om det var något som blivit fel "eller som det är amerikansk catering nu". Jag vill gärna hoppas och tro att det var något som blivit fel...
Visa bifogad bild 163418