Senaste nytt

Plåta porslinet - mat i SAS Business inom Europa

Man kan ju tycka att de borde differentiera rätterna något beroende på distans eller dela in flygningarna i olika band som BA och Lufthansa gör. Varm lunch hade nog varit mer på sin plats för en flygning av den distansen.
När nu SAS fokus är att driva all trafik via CPH så kan man ju tycka att det vore rimligt att ha en rätt till CPH och en annan från CPH, så att man inte får två likadana efter varandra samma dag.
 
Frukost vid 07:15 CPH-BCN
Äggprylen med tomatsås var riktigt gott!

20251023_071711.jpg
20251023_062133.jpg
 
Detta är ju rätt så lätt löst genom att aldrig ha samma maträtter från ARN, CPH och OSL.
Rätt otroligt att ingen av dom på SAS catering tänkt på detta, men man är ju inte direkt förvånad heller!

Med tanke på att dom verkar ha minst 3 liknande kalla rätter så kan dom ju bara dela upp dom "Idag kör vi rökta ankan från OSL, laxrätten från CPH och så kör vi kaviar och wagyu från ARN"
 
Toppen