Dr. Miles
Expert
Dagens lunch var stekt fläskkött och shiitake&purjolök. 13 CNY.

Middagen var koreansk tema, Bibimbub. 15 CNY.

Det var många som spelar kort, mahjang på gatorna här. Det här är kinesisk schack.

Det som kan vara problematiskt med Business backpacking är att inte alla inhemska hotell accepterar utlänningar.
Då kan det bli taxiresa hit och dit.

Middagen var koreansk tema, Bibimbub. 15 CNY.

Det var många som spelar kort, mahjang på gatorna här. Det här är kinesisk schack.

Det visade sig att det finns TVÅ askkoppar i non smoking room (bredvid dataskärmen, det syns inte från bilden).Non smoking MED askkopp, så överflödigt och dekadent. Inte ens F-resenärer blir väl bortskämda på liknande sätt?![]()
Ja, det är gott med chili i omelett. Det brukar jag beställa i Thailand när tillfället ges.Hur mycket jag än gillar chili så brukar jag faktiskt vilja vänta tills lite senare på dagen med att trycka i mig för mycket av det. Undantaget är när man kan beställa valfri omelett på morgonkvisten. Då tar jag en med lök och chili. Dom brukar tycka jag är jättekonstig, men gott är det. (Allra helst med lite fisksås på också.)
De hotellrummen var också samma prisnivå. 150 och 130 CNY per natt.Annars så, det ser väl inte ut att vara nåt fel på dom rummen? Jag tycker faktiskt att man brukar få väldigt mycket boende för pengarna i Kina. Bäst prestanda/pris jag har råkat ut för där var ett alldeles nybyggt hotell i nån liten fjuttstad i Jiangxi-provinsen. Rejält stort fint dubbelrum med riktigt bra badrum speciellt. Fin utsikt över floden som flyter förbi där (Ganjiang?). För det hutlösa priset av 140 kuai.
Det är klart, om man inte klarar att sängen normalt är stenhård, då får man ju punga ut med lite mer stålar för hotell med mer känt västerländskt varumärke...
Det som kan vara problematiskt med Business backpacking är att inte alla inhemska hotell accepterar utlänningar.
Då kan det bli taxiresa hit och dit.
Det smakade okej. Lite stark men inte för mycket.Man blir i alla fall inte ruinerad där, billigt värre.
Hur smakad det?