Senaste nytt

Hur skulle du vilja se att SAS förbättras?

Hei!

Der finns jo flere slike tråder. Men jeg synes det er like gøy hver gang å diskutere dette :D Noe som har gått igjen tidligere har vært kravet om å fjerne 25 % inntjening på Low Economy. Og dette har jo nå skjedd. Hurra!!! Så dette gjør Eurobonus til et av de beste bonusprogrammene i bransjen!!! Men man ønsker jo alltid mer. Her er mine ønsker:

Eurobonus
- Gjøre EBP til et offisielt nivå, sånn at du har noe å strekke deg etter når du når EBG. Grensen må fortsatt være høy. Kanskje 150 000 poeng
- Seatblocking av nabosetet ombord på SAS-fly visst tilgjengelig for EBG
- Lounge-tilgang for EBS i stille perioder som Jan-Feb-Mars. Jeg vet det ble delt ut lounge vouchers i fjor. Men hva med å invitere inn alle EBS inn i longen i stille perioder i stedet. En voucher er lite. Trenger ikke være en ”offentlig” gode, men kan gis som en ”julegave” til EBS medlemmer :D
- mulighet til å bestille Star-Alliance award billetter på nettet.
- Bedre tilgang på award billletter i Biz til Usa/Asia. Hva med å la disse kun være tilgjengelige for EBG/EBP?
- Få priority tags til å fungere. Stort potensialet.

SAS
- Døgnåpen kundetjeneste. Vannvittig stress å få melding kl 05.00 om at flyet ditt kl 0600 er kansellert med beskjed om å ringe SAS når SAS-kontoret åpner 0700.
- Mulighet for å kjøpe seg opp i kabinen ved innsjekk på nettet. Både med poeng og penger. Fjern heller muligheten til å oppgradere ved gate. Stress å måtte være ved gaten i veldig god til for å få lov til å oppgradere.
- Mulighet til å bestille spesialbagasje på nettet ved innsjekk. Som sykkel/ski/instrumenter og lignende.
- Velge spesialmat(Allergi/vegetar og lignende.) ved bestilling på nettet. Man kan jo det på lufthansa sin hjemmeside.
- Få lavpriskalenderen til å oppdatere seg oftere enn 1 gang i døgnet.
- Flere kampanjer alla Sommerflyet 2012
 
Last edited:

Homer

Medlem
Det finns ett antal trådar här på forumet där fördelar/nackdelar med EuroBonus diskuteras, ofta i jamförelse med andra program. Tanken med denna tråd (som säkert läses av SAS) är att samla upp idéer hur programmet kan utvecklas mot att bli ett av de bästa FFP-koncepten.

Själv skulle jag uppskatta att man på något sätt har "pointboosters" för trogna, lojala resenärer som producerar >100 segment/kvalificeringsperiod.

Finns drösvis med liknande trådar i olika forum, men SAS lyssnar bara på sin fokusgrupp :p

http://www.businessclass.se/sas-eur...-ar-world-hotels-hotellpartner.html#post37698
 
Check-in personal på EWR. Snälla, detta verkar vara en roulette, 1 kunnig och 2 okunniga som står där och drömmer om att stänga disken och springa till sitt andra jobb. Behöver jag säga mer?
 

Jonas C

Medlem
Servera gratis mat i Economy, och lägga ner allt "LCC wannabe" skitsnack som de har hållit på och försökt lura kunder med under de senaste 7 åren... Bättre att man försöker profilera sig som ett kvalitetsbolag istället!
 

Unicornone

Medlem
Har en dotter som pluggar på College i US, förr hade SAS högre bagagevikt för studerande i USA och AU-pair har jag för mig. Ingen stor kundgrupp men eftersom de är på uppåt i livet lär de komma ihåg sånt vilket kan ge SAS effekter på längre sikt. Många i den gruppen lär ju vara återkommande resenärer i framtiden och ge dem 32 kg bagage lär ju inte vara någon större belastning.
 

crisse

Medlem
Åkte med SAS Arn-chp och planet är så jävla risigt, skitigt och slitet. Om de inte börjar byta ut planen så ser jag inte hur de ska överleva. Satsa för att vinna!
 
Toppen