Nu har det här blivit en väldigt lång tråd och jag vet inte om detta diskuterats förut. Men hustrun och undertecknad satt i en bar i Melbourne för 2 dagar sedan. Ung kvinnlig bartender som jobbade väldigt proffsigt vad jag kunde uppfatta med mina lite efter maten och vinet suddiga ögon. Vi började prata och kom in på Gin och Tonic. Jag försökte med gurktricket och Hendricks Gin för att visa mitt kunnande. Vilket inte räckte speciellt långt. Det visade sig att hon hade jobbat på the Melbournes Gin Company. För att lyfta fram smakerna i en Hendricks skall man inte använda gurka det är tydligen helt fel. Nej det skall vara ett limeskal och krossad svartpeppar. Således fick jag en GT med Hendricks, svartpeppar och lime. Jag vad skall man säga. Hade hon jättekul bakom kulisserna, eller is this the way to go? Smakade intressant, jag tror jag skall prova hemma! Någon som har erfarenhet?