Tråkigt att det endast fokuseras på de 3 stora, även om det är förståeligt med tanke på var de allra flesta kunderna befinner sig.bvs skrev:Uppdaterad lista för Juli. Tillbaka till endast Göteborg, Malmö och Stockholm verkar det som.GöteborgIlseLevantineMucho MachoRestaurant Atelier - Hotell PigalleRistorante BelloraSkanshofYaki DaMalmöElsaMJsOCCOVesselStockholmArc RooftopBistro BinoBockholmenGriffins SteakhouseHornsgatan KvarterskrogHotel FrantzHötorget KvarterskrogIl TempoItalienskanJacqueline'sKasaiLa SirenettaLuzetteNybrogatan 38Österlånggatan 17Pas d'ArtPalmers - Ellery Beach HouseSpanjorskanStockholm FiskUrban Deli SveavägenKlicka för att utvidga...
har frågat ett par gånger om Uppsala som hade en restaurang i januari och de svarar alltid, vi ska titta på det.markusmawa skrev:Har någon koll på om det finns planer för dining by AMEX att expandera till andra städer? Till exempel LuleåChattade med supporten om det men de duckade som bara frågan..Klicka för att utvidga...
mrestes skrev:Gick igenom listan för Stockholm nu för att hitta en alternativ till Bockholmen. Ett tag verkade Pas D'Art möjligt. De svarar på alla omdömen på google, ett tecken att någon bryr sig i alla fall om vad kunderna tycker. Menyn kort och intressant utan några konstigheter med rätter som bör vara enkelt att genomföra med bra råvaror. Sedan tittade jag på vinlistan. Ouch!!!George Bertrand Picpoul de Pinet. 895 kr. På bolaget 119 kr. 750% av inköpspriset. Nej. Jag besöker inte restauranger som sysslar med ocker.Kan bli Luzette istället. Får bra betyg här och vinlistan är vettig. Där kan du hittar Villa Antinori för 650 kr. Bolaget 179 kr. 363% av inköpspriset kan jag köpa särskilt när vinet har fått ett par års lagring. Picpoul var också ett lite äldre årgång men det är nog mer sannolikt en nackdel än en fördel med ett friskt lätt vitt vin som Picpoul.Man ser det även när det gäller exakt samma vin. Pol Roger Brut Reserve. 1150 kr på Luzette, 1595 kr på Pas d'Art. F*#k me sideways.Klicka för att utvidga...
Jag skulle nog säga att skanshof är ett säkert kort, vi var där senast och tycker att de levererade. Har för mig att det var fritt val på menyn förutom kaviar och ostron. Jag åt iafjerixon skrev:har missat varije omgång senaste men hoppas kunna göra något denna gång. Vilka i Göteborg är solid och har öppet söndagar?Klicka för att utvidga...
Hej, Luzette är inte supermysig tyvärr. Tycker att det är svårt att höra vad personen säger mitt emot i ett sällskap om 4 eller än värre om 6 pers. Om nu Griffins finns med som alternativ för Platinum är det ett bra alternativ, särskilt om man gillar kött (deras flank m pommes är väldigt gott). Vin på glas har jag inte upplevt som hutlöst dyrt heller.mrestes skrev:Gick igenom listan för Stockholm nu för att hitta en alternativ till Bockholmen. Ett tag verkade Pas D'Art möjligt. De svarar på alla omdömen på google, ett tecken att någon bryr sig i alla fall om vad kunderna tycker. Menyn kort och intressant utan några konstigheter med rätter som bör vara enkelt att genomföra med bra råvaror. Sedan tittade jag på vinlistan. Ouch!!!George Bertrand Picpoul de Pinet. 895 kr. På bolaget 119 kr. 750% av inköpspriset. Nej. Jag besöker inte restauranger som sysslar med ocker.Kan bli Luzette istället. Får bra betyg här och vinlistan är vettig. Där kan du hittar Villa Antinori för 650 kr. Bolaget 179 kr. 363% av inköpspriset kan jag köpa särskilt när vinet har fått ett par års lagring. Picpoul var också ett lite äldre årgång men det är nog mer sannolikt en nackdel än en fördel med ett friskt lätt vitt vin som Picpoul.Man ser det även när det gäller exakt samma vin. Pol Roger Brut Reserve. 1150 kr på Luzette, 1595 kr på Pas d'Art. F*#k me sideways.Klicka för att utvidga...
Bra skrivet! Håller med dig till fullo. Pas D'Art=riktigt bottennapp. Väldigt överprisat, både maten och framförallt vinerna. Luzette är helt okej, lite tråkigt det ligger på centralen bara, men Luzette alla dagar i veckan framför Pas D'Art.mrestes skrev:Gick igenom listan för Stockholm nu för att hitta en alternativ till Bockholmen. Ett tag verkade Pas D'Art möjligt. De svarar på alla omdömen på google, ett tecken att någon bryr sig i alla fall om vad kunderna tycker. Menyn kort och intressant utan några konstigheter med rätter som bör vara enkelt att genomföra med bra råvaror. Sedan tittade jag på vinlistan. Ouch!!!George Bertrand Picpoul de Pinet. 895 kr. På bolaget 119 kr. 750% av inköpspriset. Nej. Jag besöker inte restauranger som sysslar med ocker.Kan bli Luzette istället. Får bra betyg här och vinlistan är vettig. Där kan du hittar Villa Antinori för 650 kr. Bolaget 179 kr. 363% av inköpspriset kan jag köpa särskilt när vinet har fått ett par års lagring. Picpoul var också ett lite äldre årgång men det är nog mer sannolikt en nackdel än en fördel med ett friskt lätt vitt vin som Picpoul.Man ser det även när det gäller exakt samma vin. Pol Roger Brut Reserve. 1150 kr på Luzette, 1595 kr på Pas d'Art. F*#k me sideways.Klicka för att utvidga...
Frun ville testa kött på Griffins, så vi har bokat där. Finns vettiga viner under 1000 med vettiga påslag. Kan rapportera tillbaka om en vecka ungefär.Remington Steele skrev:Bra skrivet! Håller med dig till fullo. Pas D'Art=riktigt bottennapp. Väldigt överprisat, både maten och framförallt vinerna. Luzette är helt okej, lite tråkigt det ligger på centralen bara, men Luzette alla dagar i veckan framför Pas D'Art.Klicka för att utvidga...
Bokade också Griffins faktiskt, aldrig varit där. Ser fram emot ditt utlåtande.mrestes skrev:Frun ville testa kött på Griffins, så vi har bokat där. Finns vettiga viner under 1000 med vettiga påslag. Kan rapportera tillbaka om en vecka ungefär.Klicka för att utvidga...
Låter som det var helt ok... Trots allt. Fast man vill ju gärna ha mer än helt ok när man går på restaurang. Trist med separat AMEX meny. Återkommer med mina tankar efter att jag varit där!mrestes skrev:Griffins rapport.Atmosfär: helt ok. Musik, men inte för högt. Ljud från andra gäster, en tisdag kväll, ungefär halvfullt, inget problem.Service: trevlig, bra balans mellan snabb, i början for att komma igång, och lite långsammare senare så man inte känner sig stressad. De flesta verkar veta vad de gör. Man får en skål med chips toppad med Parmigiano när man sätter sig.Menyn: speciell Amex menyn utan priser, förutom tillbehör som inte ingick om man beställde en kött som inte var på menyn. Steak frites fanns på menyn. Verkade finnas en 3 rätters med fläsk som inte fanns annars på menyn.Maten. Förrätterna löjrom tacos (liten, 2 små tacos) och friterad blomkål (stor portion) fick tummen upp. Varmrätter. Hamburgare bra, steak frites ok. Pommes frites stora men lite över friterad och lite feta.Dryck. Helt vettiga priser och påslag. Väldigt stor och gedigen vinlista i steakhouse stil (Californien och Piemonte).Överlag var vi absolut nöjda även om det känns konstigt att lägga ut över 400 kronor i tågbiljetter för att få en gratis hamburgare.Klicka för att utvidga...