Kris
Medlem
Fortsätter bidra till ägg-dekadensen med Eggs Benedict från Intercontinental Berlin (arkivmaterial).
Första bilden är från Club Intercontinental före pandemin. Kocken i klubben var superb på frukosträtter. Bra precision med jämt resultat gång på gång. Tyvärr fick han, som många andra gå under öl-pandemin.
Nya kocken behöver öva lite... Omväxlat badandes i sås samt en enkel gång nästan hårdkokt ägg. (bild 2) Men det skall nog bli bra igen med tiden. Får åka dit snart igen så att vederbörande får öva.
Kan även nämna att ordinarie frukost (i LA Cafe) ofta har löpandeband-EggsB där de står färdiga under en värmelampa. Lite mer hit or miss...
Första bilden är från Club Intercontinental före pandemin. Kocken i klubben var superb på frukosträtter. Bra precision med jämt resultat gång på gång. Tyvärr fick han, som många andra gå under öl-pandemin.
Nya kocken behöver öva lite... Omväxlat badandes i sås samt en enkel gång nästan hårdkokt ägg. (bild 2) Men det skall nog bli bra igen med tiden. Får åka dit snart igen så att vederbörande får öva.
Kan även nämna att ordinarie frukost (i LA Cafe) ofta har löpandeband-EggsB där de står färdiga under en värmelampa. Lite mer hit or miss...