Senaste material av Magnus_K

  1. Magnus_K

    Gratis uppgradering på Heathrow Express som Star Alliance Gold

    Alltså detta är ett stående erbjudande. Frågade senast och han sa att det gäller året runt.
  2. Magnus_K

    Tips på bra hotell i Dubai

    Tror det blir sensommaren vad jag förstått. Men får väl åka ner och testa det i sommar, borde ha öppningserbjudande :)
  3. Magnus_K

    Macau

    Skulle inte kalla Macau Vegas. Det är helt annorlunda skulle jag säga. Hotellen är bra osv men sedan finns det inte mycket annat. Ska ni bara spela så visst. Men annars skulle jag hellre besöka Macau över dagen eller ta en natt kanske men inte mer.
  4. Magnus_K

    Hjälp! Awardresa hem från Denpasar men får inte komma in i landet. Vad göra?

    Du kan inte ändra din award som du skriver. Om du hoppar över första flighten så kör dom cancel på resten. Angående passet så hade jag kollat med ambassaden/konsulatet för att se vilka alternativ ni har.
  5. Magnus_K

    Val av plats i business med barn, Stockholm Arlanda - Seoul-Incheon International Airport

    Barnen kan sitta i mitten på 787 och på 777 är det 2-2-2 så beror väl mer på om ni vill ha dom sidan om eller fram/bakom. 1.5H räcker i Doha shoppingen är inte wow och ni har boarding ca 45min innan.
  6. Magnus_K

    Fyra dagar i Bombay

    @SeaPlanePilot se inte så tråkigt ut :) Funderade på att göra den resan förra veckan. Dubai - Arlanda fanns det inga biljetter på men plenty av biljetter från Indien. Problemet var layover. Men enjoy the trip! Btw, fick du Rimowa?
  7. Magnus_K

    Qatar Airways - Det här gjorde Ni inte så bra!

    Om du flyger Business eller First, kolla då om du kan ringa deras Premium office. Det brukar gå väldigt snabbt: Premium Sales Office Shk. Mohamed Bin Suhaim Building, beside Abu Bakr Siddique Mosque, C-Ring Road Doha, Qatar Working hours: Saturday to Thursday 08:00 - 22:00; Friday 15:00 -...
  8. Magnus_K

    Resebyxor

    På alla long haul nattflight (7h+) åker pyjamasen på direkt så man bara kan knoppa in efter maten. Det bästa i LH F är när kabinen inte är full och man äter på ett säte och sedan har en uppbäddad säng bakom. Hänger in byxor, skjorta och kavaj så allt är crisp när man landar.
  9. Magnus_K

    Destination Singapore - guide för medvetna

    Bodde senast på Mandarin Oriental, det var utmärkt och hade en bra lounge, kan rekommenderas.
  10. Magnus_K

    Stockholm - Singapore 2-4-1 December/Januari

    Sista tiden när jag kollat på Singapore så har det kommit upp en massa Swiss. Dock verkar det blivit mindre tillgänglighet på LH F, innan kunde man hitta det hela tiden. Rent generellt tror jag det är väldigt begränsat med biljetter kring jul/nyår.
  11. Magnus_K

    Optimera engångsinköp 50 000 kr

    Miles & More Mileage bargains
  12. Magnus_K

    Etihad Apartments. Är det värt pengarna

    Personligen har jag åkt väldigt mycket med Qatar i business senast året i longhaul, ibland flera gånger per månad och alltid varit nöjd med Qatar. Blir alltid vänligt bemött ombord samt god mat och dryck. Har inget ont att säga om bolagen från arabländerna. Sitter själv och kollar på lite olika...
  13. Magnus_K

    Erfarenheter Grosvenor House, Dubai?

    soft! Inte bott där på 2mån så måste tillbaka och snacka lite med personalen känner jag :) Men såg att jag klockat in på 50 nätter year to date på GH :)
  14. Magnus_K

    Erfarenheter Grosvenor House, Dubai?

    @segra inkl skatter? Jag fick också pangpris när jag bokade till päronen förra veckan.
  15. Magnus_K

    Går det bra för Emirates att sälja sina Business class från Norden?

    Personligen flyger jag Qatar i business från Arlanda i stort sett varje månad och skulle aldrig få för mig att byta till Emirates. Det är kanske mer affärsresenärer på Emirates men seating på 2-3-2 är absolut inget som tilltalar mig.
Toppen