Senaste nytt

Vad har du för armbandsur?

JacobGBG

Medlem
Har någon beställt något urverk från chrono24?

Chrono24 är nog sannolikt den mest nyttjade marknadsplatsen för klockor i världen år 2021. Deras eget ramverk är starkt och har sett vittnesmål både på YT och klocksnack.se att siten har stuckit mellan en fraktkostnad eller så när det har strulat ibland. Med det sagt så finns ingen garant för de individuella handlarna annat än recensionerna.
 

Jonas C

Medlem
7E5BE0B9-0692-4528-B164-BFFAC88A530A.jpeg

Casio G-Shock.
 

ACervin

Medlem
Har någon beställt något urverk från chrono24?
Chrono24 är som några redan påpekat den största marknadsplatsen för klockor. Dom har ju som också nämnts en säljavgift som närmar sig 10% och använder också sina egna valutakurser. För dyrare objekt kan det löna sig att att kontakta säljaren direkt om man känner sig trygg med det. Vestiare Collective som specialiserar sig på märkesvaror där allt skickas via deras experter för autentisering har en del klockor också. Har handlat väskor och skor därifrån och det har varit utmärkt, inte testat klockor, men verkar vara ett bra koncept.
 

Lagerman

Medlem
Själv kör jag Breitling Super Avenger II
Jag hade sedan länge bestämt mig för en Omega Seamaster 300 i 40-års present till mig själv och vad väldigt nära att köpa den när möjligheten på denna dök upp. Med 48 mm boett är den verkligen inte för alla men jag har nu i 4 år burit den i vått och torrt (allt utom sauna-evenings i Finland) ;)
Ett väldigt precist urverk kombinerat med "toughness" gör att det nog komemr ta länge innan jag byter. Efter 4 år är den fortfarande i princip som nu. Verklig kvalitet!
 

PP4EH

Medlem
Hade jag hittat en med blå tavla till vettigt pris så...
Gäller iofs även med svart tavla, men då ska priset vara lite bättre.

En utmärkt klocka om man gillar Rolex och lite extra komplikationer. I tillägg så heter den ju Sky-Dweller och är alltså en riktigt bra BC klocka.
Som sagt köpt av rolex så det blir inte bättre :)
Vägrar betala scalpers för en klocka, men fick vänta i 2.5 år , värt ! Av bara princip!
 
Toppen