OliT
Medlem
Ojdå. När var du Blue Hill? Åt där för två år sedan och då var det ett helt underbart ställe. Inte bara för det var vår förlovningsmiddag, utan för att både maten och servicen var helt fenomenal. Synd om restaurangen chanserat sedan dess.
Vi var där i augusti.
Jag tror att det var mest grejen (och bekräftelsen av nidbilden av modern Manhattan-mat), med en liten bit av ett omärkvärdigt och något tråkigt tillagat ankbröst, några majskorn och tomatbitar för 250 bagis, liksom flickvännens påstådda gnocchi (men som var canneloni). Också där med högst omärkvärdiga och otillagade tillbehör. Det är en sak att låta råvarorna tala för sig själva, en annan sak att inte göra rätter av dem. Servicen var dock bra.
För min del inleddes min besvikelse-resa i modern amerikansk mat på RIA i Chicago (två stjärnor), via Top of the World i Las Vegas och slutade på Blue Hill. Vi är helt enkelt inte kompatibla.