rsimon
Medlem
Från gårdagens avsmakningsmeny på 28+ i Göteborg. Överlag fina rätter men denna gång lite forcerad och stressad service inledningsvis.
Anklever au torchon med chokladgel, inkokta plommon, vinägerkrisp

Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel

Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräftpetitchoux

Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion

Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök

Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky

Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla

Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet

Bonusbilder från amuse bouche som var löksoppa med tillbehör och en kanapé som smakrensare.


Anklever au torchon med chokladgel, inkokta plommon, vinägerkrisp

Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel

Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräftpetitchoux

Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion

Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök

Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky

Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla

Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet

Bonusbilder från amuse bouche som var löksoppa med tillbehör och en kanapé som smakrensare.

