Senaste nytt

Sikta mot stjärnorna - Använder du Guide Michelin när du planerar dina resor?

Från gårdagens avsmakningsmeny på 28+ i Göteborg. Överlag fina rätter men denna gång lite forcerad och stressad service inledningsvis.

Anklever au torchon med chokladgel, inkokta plommon, vinägerkrisp
IMG_5788.jpeg

Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel
IMG_5790.jpeg

Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräftpetitchoux
IMG_5792.jpeg

Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion
IMG_5793.jpeg

Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök
IMG_5794.jpeg

Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky
IMG_5795.jpeg

Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla
IMG_5797.jpeg

Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet
IMG_5798.jpeg

Bonusbilder från amuse bouche som var löksoppa med tillbehör och en kanapé som smakrensare.
IMG_5786.jpeg

IMG_5796.jpeg
 
Resturang K2 i Stavanger som har en stjärna hos Michelin
Mycket prisvät för menyn på 8 rätter plus två aptitretare för 1400 NOK vinpaket 1000 NOK
Var där med @fcx båda vi blev mycket nöjda både av det som serverads och den mycket unga personalens presentationen av rätterna och deras höga servicenivå.
Allt är
närproducerat
Måltiden tog 3 timmar

IMG_2150.jpeg
IMG_2152.jpeg
IMG_2153.jpeg
IMG_2154.jpeg
IMG_2156.jpeg
IMG_2160.jpeg
IMG_2162.jpeg
IMG_2168.jpeg
 

Attachments

  • IMG_2157.jpeg
    IMG_2157.jpeg
    {memory} MB · Visningar: 15
Toppen