Besökte
Abantal i Sevilla (stans enda restaurang med 1 stjärna) strax efter nyår och tänkte rapportera lite kort om besöket här. Vi åt deras Gran menú degustación som jag tror kostade 100 euro per person. Menyn bestod av runt 13 rätter och det övergripande intrycket var habilt även om vi tyckte att både servicen och själva lokalen var lite svajig.
Inleder med några av favoriterna från menyn. Inledningsvis dessa goda aptitretare.
Visa bifogad bild 105392
Tomatsvamp

(Esponja de tomate, bacalao, ajo y pimiento)
Visa bifogad bild 105393
Mycket god carabinero (Carabinero al vapor, arroz salteado de verduras y ali oli).
Visa bifogad bild 105396
Svamp och ägg var också gott!
Visa bifogad bild 105403
Ett antal rätter var bra men långt ifrån fantastiska. Här följer några av dessa.
Visa bifogad bild 105394 Visa bifogad bild 105395 Visa bifogad bild 105397 Visa bifogad bild 105398 Visa bifogad bild 105407 Visa bifogad bild 105404
Efterrätter fick vi också...bland annat denna som var en favorit (Granizado de hinojo, cilantro, manzana y limón)
Visa bifogad bild 105402 Visa bifogad bild 105401 Visa bifogad bild 105400 Visa bifogad bild 105405
Sammantaget en trevlig kväll men absolut inget måste om man är i Sevilla!