Senaste nytt

SAS introducerar premium menyer på longhaul i Go

Abbs

Medlem
Bättre sent än aldrig!

En resa i dekadenta Go kompletteras bäst med en premium köttmeny för den ultimata upplevelsen. Däri ingår förutom serveringsattiraljer av hårdplast även två valfria drycker från sortimentet. Kan glatt rapportera att en Gin & Tonic räknas som en dryck, inte två som befarats, så en SAS Mikeller fick också plats.
Tl5nO1p.jpg


Men sedan började förvirringen. Hade ursprungligen plats 41H, men då 30A blev ledig vid lunch norpade jag den. Detta skulle leda till problem då jag blev serverad en Mr Vinthers förbeställda mat, för att jag satt på 30A. Köpenhamn skriver tydligen ut etiketterna för matserveringen 11 timmar innan avgång.

mVy5wAi.jpg


Crew försäkrade mig om att jag fått rätt mat, och jag väljer att tro på det. Jag ber om ursäkt till Mr Vinther att jag åt upp din mat. Är det en premium meat menu? Ja det är ju i alla fall red meat meal, så det får anses acceptabelt!

fX79Aj6.jpg

Så vad serveras då? Jo det är förrätt och efterrätt från Plus, skagenröra och en rätt så äcklig choklad-"prinsessbakelse". Till huvudrätt är det då pork loin och lentils, alltså förmodligen fläskfilé och linser. Min skepsis infann sig, men man får iallafall glas glas från Orrefors. Business light detta ju,

VKnAOAp.jpg

Till min förvåning smakade det faktiskt gott, trots att upplägget lämnade mycket att önska. 50 shades of unket brunt typ. Linserna smakade gott. Till övriga icke premiumresenärer i Go serverades en gryta av fläsk tillsammans med potatismos, som faktiskt smakade sämre än ovan anrättning. Kan vara för att potatismosen var till hälften bestående av senapsfrön.

I övrigt gillar jag premiummenyn. Med en bra plats i Go (rad 30) och eventuellt seat block så klår det Plus med hästlängder i mitt tycke.
 

Kimmen00

Medlem
Bättre sent än aldrig!

En resa i dekadenta Go kompletteras bäst med en premium köttmeny för den ultimata upplevelsen. Däri ingår förutom serveringsattiraljer av hårdplast även två valfria drycker från sortimentet. Kan glatt rapportera att en Gin & Tonic räknas som en dryck, inte två som befarats, så en SAS Mikeller fick också plats.
Tl5nO1p.jpg


Men sedan började förvirringen. Hade ursprungligen plats 41H, men då 30A blev ledig vid lunch norpade jag den. Detta skulle leda till problem då jag blev serverad en Mr Vinthers förbeställda mat, för att jag satt på 30A. Köpenhamn skriver tydligen ut etiketterna för matserveringen 11 timmar innan avgång.

mVy5wAi.jpg


Crew försäkrade mig om att jag fått rätt mat, och jag väljer att tro på det. Jag ber om ursäkt till Mr Vinther att jag åt upp din mat. Är det en premium meat menu? Ja det är ju i alla fall red meat meal, så det får anses acceptabelt!

fX79Aj6.jpg

Så vad serveras då? Jo det är förrätt och efterrätt från Plus, skagenröra och en rätt så äcklig choklad-"prinsessbakelse". Till huvudrätt är det då pork loin och lentils, alltså förmodligen fläskfilé och linser. Min skepsis infann sig, men man får iallafall glas glas från Orrefors. Business light detta ju,

VKnAOAp.jpg

Till min förvåning smakade det faktiskt gott, trots att upplägget lämnade mycket att önska. 50 shades of unket brunt typ. Linserna smakade gott. Till övriga icke premiumresenärer i Go serverades en gryta av fläsk tillsammans med potatismos, som faktiskt smakade sämre än ovan anrättning. Kan vara för att potatismosen var till hälften bestående av senapsfrön.

I övrigt gillar jag premiummenyn. Med en bra plats i Go (rad 30) och eventuellt seat block så klår det Plus med hästlängder i mitt tycke.

Själva huvudrätten såg väl inte så smakrik ut, men förrätterna var samma som jag fick i plus förra veckan.
EBD+nödutgångsplats+Premiummeny = najs! (ger i stort allt som Plus)
Tyvärr går det bort iaf pga icke-existerade poängintjäning.. det blir Plus när SAS kör F&F-kampanj..
 

Voyageur

Medlem
hero-beef-WEB-1068x727.jpeg

Tyvärr har ovanstående fortfarande inget att göra med marknadsförda rätten/bilden. Ska vi jämföra äpplen och päron så hyr du en bmw och plockar ut en Dacia. 4 nyanser av brunt och lite halvtaskig skagenröra var premium 1973.
Det funkar faktiskt inte att införa koncept utan genomtanke 2018,folk har krav.
 
Visa bifogad bild 82668

Tyvärr har ovanstående fortfarande inget att göra med marknadsförda rätten/bilden. Ska vi jämföra äpplen och päron så hyr du en bmw och plockar ut en Dacia. 4 nyanser av brunt och lite halvtaskig skagenröra var premium 1973.
Det funkar faktiskt inte att införa koncept utan genomtanke 2018,folk har krav.
Hehe. Hade utan tvekan skickat in den bilden+bilden på det man fick på brickan och fråga SAS om jag fått rätt mat serverad.
 

Voyageur

Medlem
Speciellt när det inte är en enskild företeelse. Det handlar inte om ett isolerat sammanhang här. Om en typisk business servering ligger mellan 25-35 euro i kostnad inkl porslin etc, är 199kr för det här inte godkänt nog.
 

Jonas F

Medlem
Från dagens SK903 på väg till New York kan jag rapportera om i princip samma bricka som tidigare skribenter fått njuta av.

Jag gjorde aldrig gin och tonic-testet så det vet jag inte hur det skulle ha gått med det. Men en Sprite och en flaska rödvin gick givetvis bra.

Premiumkött:
AEEFAE00-C8EE-4777-B594-678374BE53DC.jpeg

Fiskens motsvarighet:
E3B7A79B-DA27-425C-B1B4-6CAAAD5C05DF.jpeg

Nu till andra servering lyxas det till med en polarklämma och en liten flaska äpplejuice. Som sagt. Inget extra nu inte.
 
Toppen