tourist
Medlem
Ett gott surdegsbröd? Frörikt mörkt?
Krispiga kanter och mycket frön = mer smulor = mer städning?
Ett gott surdegsbröd? Frörikt mörkt?
Vad händer med maten i SAS-plus, någon som hört nått från SAS?
På My SAS Idea ligger "förslaget" om bättre mat på tredje plats totalt och jag har fått mail om att de ska titta på det nu efter sommaren.
Jag har ännu inte varit på någon SAS-tripp efter semestern, så jag har inte någon förstahandsinformation om man uppdaterat menyn eller inte, men en gissning är att den ser ut som tidigare.
På My SAS Idea ligger "förslaget" om bättre mat på tredje plats totalt och jag har fått mail om att de ska titta på det nu efter sommaren.
Jag har ännu inte varit på någon SAS-tripp efter semestern, så jag har inte någon förstahandsinformation om man uppdaterat menyn eller inte, men en gissning är att den ser ut som tidigare.
Gjorde detta och fick följande svar från SAS:
Problemet löst![]()