Senaste nytt

SAS Friends & Family, boka senast 11 oktober 2021

GOTBound

Medlem
Here we go again… inget mail, jag aktieägare som kvalificerar mig samt Eurobonus Diamond, efter förra F&F där jag inte fick Mail kontaktade jag SAS som försäkrade att allt var rätt i systemen och jag skulle garanterat få nästa F&F mail med kampanj-kod.
Redan börjat boka då jag fått tag på kodeen, men bara inrikes för nödvändighetsresor än så länge.

GOT-LHR och GOT-CPH, båda via ARN/OSL är
sweetspots för att återkvala Diamond på segment, när vi kommer till kategoris okynnes-flygningar.
 

Senator

Moderator
Jag avvaktade med en A-klass ARN-BGO-ARN i november för Junior och jag. Nu fanns denna som P-klass F&F men det blev inte särskilt mycket billigare.

Men tre segment i SAS Plus med 4x är väl allt jag behöver utöver MC och AMEX för guld ett år till
 

jumbooze

Medlem
Ahh man har legat av sig, jag bokade precis en resa utan att titta på BC först plus att jag inte kommer på lösenordet. Känns som att man har tappat mycket av det som satt i fingertopparna tidigare.
 

M.K

Medlem
@Isak21 Jag hittar mycket till samma goda priser som tidigare i Go, men ingenting bra i Plus än. Jag har bara bokat en Europa i just Go hittills. Inte värt nästan 4k extra för två polarrullar & 4x. Jag får dessutom redan det viktiga som EBD om plusgrade misslyckas.
 

Migato

Medlem
Vill till Malta & Barcelona i slutet av oktober resp. början av november 2021 men hittar inget billigt. 6000 till Malta i slutet av oktober och 1500 till Barcelona tur och retur.
 
Toppen