Senaste nytt

SAS Eurobonus + COOP medmera = SANT?

Gargamel

Medlem
Problemet ni beskriver beror mest troligt på att de reserverar ett belopp för viktvaror som de sedan korrigerar mot faktiskvikt. Den summan räknas inte in mot "handla för minst x" så man behöver ligga en bit över beloppet.
 
Hur är det nu, om jag beställer nu, men första lediga tid för hemleverans är nästa vecka, får man priset från denna veckan med de rabatter som finns, eller blir det med nästa veckas rabatter?
 

Dawes

Medlem
Från och med den 24/1 till den 6/2 kan man lägga en röst i ägarombudsvalet och få 2022 poäng på coop.se/val .
Det finns även en pågående tävling i appen "superquiz" där det finns en fråga gällande en "dröm"-partner till medlemsprogrammet, lite som ursprungsposten till tråden, bara att lasta kreativa förslag.
70dcef861585a4907bf1d53181ec9351.jpg
 

DavveP

Medlem
Har inte heller fått koder att fungera vid rätt beloppsgräns. Testade lite och det som verkar vara en ny grej är att rabatterade varor inte beräknas med i beloppsgränsen. Så de går tex inte att nyttja medlemsförmånernklippen och få ytterligare rabatt.
 

Jönsson

Medlem
Av en händelse snubblade jag över en motion till konsumentföreningen Stockholm där det yrkas:
  • att KF Stockholm ska verka för att Coop slutar att samarbeta med Tui och alla andra resebolag där resorna sker med flyg.
  • Att KF Stockholm går ut offentligt med att de slutar med detta samarbete i syfte att informera om flygresors stora klimatpåverkan.
  • att KF Stockholm skickar vidare denna motion till KF:s stämma
Noterar att fyra av nio motioner handlar om att KF ska sluta samarbeta med företag som sysslar med flygresor.

Ni som samlar poäng på Coop för att omvandla till Eurobonus (eller möjligen Tui?), vill kanske logga in på KF och kommentera motionerna samt, med anledning av Dawes post tidigare i denna tråd, fundera på vilka ni röstar fram som ägarombud. :)
 
Toppen