JacobGBG
Medlem
Fyllde 50 igår vilket en av de 2 o kabinen uppmärksammade mellan stuttgart och köpenhamn.
5 flaskor bubbel innan landning med betongkeps idag![]()
Jag hoppas verkligen du menar 5 glas.
Fyllde 50 igår vilket en av de 2 o kabinen uppmärksammade mellan stuttgart och köpenhamn.
5 flaskor bubbel innan landning med betongkeps idag![]()
Jag hoppas verkligen du menar 5 glas.![]()
Vem får betongkeps av 5 glas???
En smått filosofisk fråga som är väldigt svår att besvara. Jag gör dock ett försök:Vem får betongkeps av 5 glas???
Jag skulle flugit med SAS från Göteborg till Miami i torsdags. Vaknade upp av meddelandet att flyget var inställt pga hurricane Matthew. Som medveten resenär så gjorde vi planer för alternativa rutter och destinationer. På Landvetter hade dom inte tid att hjälpa oss, sa till oss att ta det med servicecentret på CPH. Där stod det klart att inga flyg till Florida fanns och de föreslog att vi skulle åka tillbaka till Göteborg... Nix, vi skulle iväg, frågan var bara vart? Efter snabbt tänkande kom vi fram till att vi ville till New Orleans. Efter lite handhållning och tydliga instruktioner till SASagenten så blev vi ombokade med SAS till Washington och United till New Orleans. Vi blev nedgraderade från SAS Plus till Go, men på United satt vi faktiskt i deras economy plus!
Vi kom iväg och har det bra, bra gjort SAS!
Tackar för tipset! Det avgjorde för oss mellan Oslo och Miami och kan bara instämma, mycket gott! Italienska vinet från Bolgheri passade utmärkt till dessutom.Visa bifogad bild 57172
Pork shank with mixed mushroom risotto, french beans, apple and calvados sauce. Ser som vanligt kanske inte mycket ut för världen, men det var troligtvis det bästa jag ätit hos SAS. Långt över hur varmrätterna brukar vara. Kan det vara så att Oslo-cateringen slår den på Arlanda? Serverades i C på OSL-EWR i lördags. Aldrig flugit till New York via Oslo förut.