Senaste nytt

Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

KalleSus

Medlem
Verkar vara en dålig dag för SAS långlinjer från Stockholm.
903: nytt besked 14.30
963: försenad till 15.00
945: inställd

Endast 939 verkar ha kommit iväg i tid.
 

Thornado

Medlem
En vän blev precis avbokad från SK954 (MIA CPH) den 12 maj! Ganska proaktivt av SAS med mer än tre månader till avgång. Sällskapet blev erbjudna att åka MIA OSL CPH den 15 maj istället. Eftersom detta skulle innebära tre missade arbetsdagar kontaktades SAS kundsupport som hade en otrevlig attityd men som ändå (motvilligt) gick med på att routa dom via EWR istället den 12 maj.

Precis som @palmen säger så behöver SAS inte ge någon EU-kompensation då de meddelade förändringen i så god tid. Däremot så borde din vän, under förutsättning att vännen samlar poäng till Eurobonus, kunna få poäng enligt sin ursprungliga bokning (beroende på bokningsklasser och status så kan skillnaden variera, men att åka till EWR med United borde ge några färre poäng än att åka SAS från MIA). För detta så får man vänta tills poängen kommit in och sen kontakta SAS och be dem justera.
 
Fick just besked om ombokning över Munchen (ORD-MUC-ARN) med Lufthansa i stället för SK946. Kommer hem 17.40 i stället för 11.20.
Någon som vet orsaken?
 

jth

Medlem
963 är iallafall på rull ut mot startbanan nu, kl 15:50. Fortfarande "nytt besked 14:30" på 903 ....
Det låter som de kanske försöker hysta in alla de hinner från 945 innan de smäller igen dörrarna och åker :)
 

AABack2ARN

Medlem
Helt klart motvind för SAS långdistansflotta på Arlanda. :( Däremot verkar flygen från Köpenhamn och Oslo gått i stort sett enligt tabell idag. Blir en del ombokande att fixa med. Tur i oturen är väl beläggningen inte kanonhög i början av februari.
 
Toppen