Senaste nytt

Diskussion om Norwegians aktiekurs

M.K

Medlem
Han selger ikke aksjer, men tegningsretter til emisjonen, og det har vært kjent lenge at han ikke vil (dvs. trolig ikke har råd til) å delta fullt ut.

Jag kan läsa. Du får tolka det som du vill men med hans kontakter i norskt näringsliv hade det inte varit svårt att skaka fram dem om han trodde på uppköp inom kort. Jag tolkar det som bilnasar fasoner sista tiden och att han vill säkra «lite» cash nu om allt går åt helvete. Det ser marknaden ut att göra också nu.
 

WF789

Medlem
HBK Holding skal ut med 300 millioner i emisjonen, spørs om det er så mye cash igjen å sikre etterpå. Når aksjekursen var 200 i høst, hadde HBK en belåningsgrad på minst 30%.
Er nok en bank som har ganske mye å si før Kjos kan foreta seg noe som helst.,
 

M.K

Medlem
Inte väldigt insatt utan tolkar mest signalerna. Är inte han kompis med er rikaste man t ex i Norge? Jag tänker att om uppköp verkligen förhandlades bakom stängda dörrar hade inte jag sålt ner mig i mitt livsprojekt. Går alltid att låna inom herrklubbarna.
 

WF789

Medlem
Fredriksen du tenker på? Han stilte som en av garantistene for at emisjonen blir fulltegnet. Om alle tegningsrettene blir benyttet så trenger ikke han gå inn med en eneste krone, men stikker av med 12 M NOK for garantien.Vennskap utover dette er selvsagt mulig uten at jeg vet noe om det.

Utover det ble emisjonskurs akkurat opplyst å være kr 33,-
 

011430121

Medlem
Slakten forsätter nästan ner över 4 % idag

922A524B-2BCA-4679-A2B8-24597AEFF885.png
 

Ricci

Medlem
Lite många varningsklockor som ringer nu och fylls på varje dag/vecka...huvudägaren i princip avstår nyemissionen, långsiktiga pensionsfonder säljer allt deras innehav (och detta var bara idag..).
De måste verkligen göra ett kanonresultat för Q1-2 i år annars kommer allt förtroende på marknaden helt all försvinna.
Dock tror jag att de kan klara det men de måste sälja av betydligt fler flygplan.
Personligen just nu hade jag inte vågat boka resor med dem efter sommaren 2019...
 

M.K

Medlem
Hoppas ingen sitter nu. I morgon blir det blodbad och rätt ner i källaren. En bull position kan löna sig med en blixtsnabb trade. Sitter tyvärr på flygplan stora delar av dagen :eek:
 
Toppen