jonas widegren
Medlem
Så ... Dining besöket avklarat. Upplevelsen på Bonnies på bank hotell var fantastiskt.
Tidig middag 17:15 , så gott uppvaktade av extremt trevlig och kanske till och med något för "på" servitris. Fort som ögat kom det fram vatten ( blev tillfrågad om med eller utan bubblor ) .. Valde med
Medans vi satt och kontemplerade över vad vi skulle äta tog vi varsit glass La Marca Prosecco . Matvalen kom snabbt..
Förrätt:
Frugan tog toast skagen ( en halv portion ) , stort ändå tyckte till och med jag som trycker en tunnbrödrulle utan större problem
Jag tog en veg variant på tartar, med Rödbetor, lök, kapris, cognac, lite tabasco, salt och peppar och worchester sås ( skit i stavningen på såsen ni fattar ) . Trevligt var oxå att man blandade/tillagade den tableside..
Varmrätt
Fruenheten: Pocherad bergtunga , Stuvad spetskål, forellrom, stompad potatisbrandade med rökt makrill. Dryck till frun blev ett kallt glas vitt " Château Mont-Redon "
Jag: Kalventrecote, Rödvinssås, rökt sidfläsk, svamp, tryffelpotatispuré. Jag körde, så fick bli sprattelvatten som måltidsdryck.
Slutsumma 1555.
Vansinnigt trevligt ställe , och prisvärt, för den servicen. Nu hoppas vi på att det lirar med krediten oxå
Tidig middag 17:15 , så gott uppvaktade av extremt trevlig och kanske till och med något för "på" servitris. Fort som ögat kom det fram vatten ( blev tillfrågad om med eller utan bubblor ) .. Valde med
Medans vi satt och kontemplerade över vad vi skulle äta tog vi varsit glass La Marca Prosecco . Matvalen kom snabbt..
Förrätt:
Frugan tog toast skagen ( en halv portion ) , stort ändå tyckte till och med jag som trycker en tunnbrödrulle utan större problem
Jag tog en veg variant på tartar, med Rödbetor, lök, kapris, cognac, lite tabasco, salt och peppar och worchester sås ( skit i stavningen på såsen ni fattar ) . Trevligt var oxå att man blandade/tillagade den tableside..
Varmrätt
Fruenheten: Pocherad bergtunga , Stuvad spetskål, forellrom, stompad potatisbrandade med rökt makrill. Dryck till frun blev ett kallt glas vitt " Château Mont-Redon "
Jag: Kalventrecote, Rödvinssås, rökt sidfläsk, svamp, tryffelpotatispuré. Jag körde, så fick bli sprattelvatten som måltidsdryck.
Slutsumma 1555.
Vansinnigt trevligt ställe , och prisvärt, för den servicen. Nu hoppas vi på att det lirar med krediten oxå