Senaste nytt

Diners Club lounge access stoppas?

Bernie

Medlem
Första inlägget!

Riktigt trist att det börjar kosta pengar. Skaffade ett DC precis efter att ha utvärderat en del trådar här på forum. Främst av följande orsaker: Bra signupbonus (12k poäng), 20p/100kr och loungeaccess. Det sistnämnda gjorde att jag valde DC istället för Amex EB-kort, trots att det inte accepteras på lika många ställen.

Kommer att resa en hel del i Europa nästa år, främst economy och economy extra. Har ingen status alls i dagsläget. Såg fram emot loungeaccess med Diners för att kunna jobba i lugn och ro + kunna stilla eventuell hunger då jag kommer att spendera en del timmar på ARN, LHR och CDG. Hur är det med Amex, har man generellt någon access till några mindre exklusiva lounger i Europa mot betalning?
 

lnixon

Medlem
Hm, det suger ju.

Å andra sidan handlar jag tillräckligt på kortet för att hålla mig försörjd med gratisbesök, och eftersom jag skulle behöva börja betala årsavgift för mitt Mastercard om jag säger upp Diners-kortet, så jag lär nog behålla det.
 

GVA380

Medlem
Tråkigt det här, Jag har dock endast utnyttjat loungeaccessen någon gång på Dinerskortet, har ett Priority Pass som jag brukar använda istället. Eftersom Mastercardavgiften efterskänks om man har Diners är det en mindre ekonomisk vinst att säga upp Dinerskortet varför det nog får ligga kvar i plånboken.
 

gdaily

Medlem
Synd, men mycket förståeligt. Nåväl, det är väl inga problem att gå förbi Casino Cosmopol och köpa lite presentkort strax före jul... passa på när det är dubbel poänghelg också.
 

Dr. Miles

Expert
Kan det vara så att sämre konjunktur har påverkat folks resande t ex mindre resa i premiumkabiner -> mer Diners lounge besök?
Kanske lite långsökt?
 

Riokalle

Medlem
Ringde Diners och skulle säga upp kortet nu när Lounge accessen blir så mycket sämre.
Det slutade med att dom bjöd på årsavgiften he he.
 
Jag kommer lägga mycket pengar om man börjar med 125kr per besök. I snittet brukar det vara 5-6 besök i månaden för mig. Med nya regler tror inte att det kan bli mer än 10 besök för användning under 2012 om inte jag nu hinner köpa ett par presentkort på IKEA värda 50K under dubbelpöänghelger.
Dags att skaffa gold på samtliga allianser för jag helst vill inte betala för loungebesök.
 
Toppen