Senaste material av sbbn017

  1. S

    SAS EuroBonus Mileage Run (Baspoäng) tråd

    Syns dom här 9000 poängen i listan där övriga poäng syns? Eller adderas dom bara på den totala summan?
  2. S

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Felmeddelandet kan även komma om det finns platser. Testade lite igår. Samma sträcka, samma antal resenärer och samma datum. Sökning 1: Ser platser Sökning 2-4: Felmeddelande Sökning 5: Ser platser Sökning 6: Felmeddelande. Efter det så avslutade jag mitt test.
  3. S

    Möjligt att boka Star Alliance awards på SAS.se igen! 2021-12-16

    Ja tyvärr, riktigt tröttsamt.
  4. S

    Den stora tråden för diverse inbjudningar.

    Tar gärna en inbjudan till The Fork, om det nu finns någon värvningsbonus. Har fått kod. Tack.
  5. S

    Amex lounge på Arlanda (Pontus in the Air)

    Skulle säga att maten på Solvalla var en ordentlig miss den också. Nu betalade jag inte själv utan blev bjuden av ett större företag, hade jag stått för notan så hade jag klagat. Resultatet blev alltså dålig leverans på både Arlanda och Solvalla.
  6. S

    Äntligen! En högst ordinär New York-resa

    Trevlig rapport, tack!
  7. S

    LSH blir flygluffare på heltid

    Wow! Jag är så avundsjuk! Tack för tipset ang. resebyrån, ska kolla upp dom.
  8. S

    Läget på Istanbuls flygplatser? Mellanlandning på IST imorgon

    Några bilder från IST, torsdag ca 03.00 lokal tid. Mycket snö! Terminalerna kan jag inte säga så mycket om då vi spenderade ca 3 min inomhus.
  9. S

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Segt från Köpenhamn, om jag hörde rätt så var dom tvungna att vänta på tillstånd från Istanbul innan dom kunde lyfta. När vi väl hade landat så blev vi stående innan vi kom fram till gaten. Vid gaten så blev det fel på dörr och/eller bryggan. Vi fick säkert vänta 20-30min på planet och klockan...
  10. S

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    TK1785 (IST-CPH) är äntligen i luften! Hoppet lever fortfarande. Ny avgångstid för TK1786 (CPH-IST) är 20.05. Om allt går som det ska så borde vi hinna med flyget till CUN.
  11. S

    Läget på Istanbuls flygplatser? Mellanlandning på IST imorgon

    Ja det inslaget kom som en liten chock för mig och sambon när vi satt i bilen och hörde det för någon timma sedan. Vi visste om att det hade snöat en hel del och att flighter var försenade men vi visste inte att det var så många flighter inställda.
  12. S

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Med anledning av snöstormen som bl.a har drabbat Istanbul funderar jag lite på vad som händer med vår bonusresa (med start imorgon ARN-CPH-IST-CUN) om Turkish blir tvungna att ställa in flyg även imorgon? Finns det något man kan göra i våran sits annat än att vänta och se? Resan är bokad med...
  13. S

    Läget på Istanbuls flygplatser? Mellanlandning på IST imorgon

    Hur ser läget ut på Istanbuls flygplatser? Snöstorm har satt stopp för väldigt många flyg dom senaste dagarna. Från Turkish airlines hemsida. "Dear passengers, Due to severe weather conditions in Istanbul, in accordance with the decisions of the authorities and for the safety of our...
  14. S

    Avbokade bonusresor

    Kommer med stor sannolikhet avboka följande dom närmaste dagarna. Plus: 29:e jan 2 platser ARN-CPH-LPA SK1415, SK2837 30:e jan 2 platser ARN-LPA SK1819 Go: 15:e feb 1 plats LPA-CPH-ARN SK2838, SK1428 Skicka PM vid intresse.
  15. S

    Tjänsten Covidbevis.se öppnar den 1 juli klockan 9.00

    Tog dos 3 en fredag förmiddag hos en privat aktör, lördag morgon så fanns den med på covidbeviset. Riktigt snabbt får man säga.
Toppen