Senaste material av Luchtii

  1. Luchtii

    Norwegian, ersättning vid försening - bråttom till New York.

    Jag hade en flygning BKK-ARN i början på september och blev 32h försenad, fick samma svar som det Paby postade ovan. Skrev en lång utläggning med hänvisningar till Sturgeon-fallet som svar. Norwegian verkar nu ta min ansökan om kompensation på allvar men vill fortfarande inte betala 600€. Dom...
  2. Luchtii

    Norwegian, ersättning vid försening - bråttom till New York.

    Men om ersättningsplanet lämnar ARN inom kort hur kan det då komma sig att jag har fått info om att min flight som skulle gått BKK-ARN imorgon 09.00 är flyttat till torsdag 16.55 dvs 32h sent. Eller är det så att ersättningskärran inte får hem alla pax? Eller kanske pga personalen och arbetstider?
  3. Luchtii

    Vilka "aktiva valutor" har du på fickan?

    Har varit ute på långresa så jag sitter på en del: TOP FJD NZD AUD RMB NOK USD
  4. Luchtii

    Statusmatching av SAS EuroBonus Gold mot Club Carlson Gold Elite

    Jag fick svar inom ett dygn från det att jag mailade in en bild på mitt EBG-kort samt en screenshot från EB-sidan som visar min status.
  5. Luchtii

    HHonors Gold direkt, utan några vistelser, utlägg eller statusmatchning

    Har testat både hemma och på jobb, med samma resultat. Befinner mig till och med i Australien.
  6. Luchtii

    HHonors Gold direkt, utan några vistelser, utlägg eller statusmatchning

    Jag jag har testat med slumpgeneratorn, samt kortnummer som andra fått att fungera. Mitt problem är ju att jag inte får något felmeddelande, hela sidan bara laddas om. Har testat i både Win7 samt OSX, samma problem på båda.
  7. Luchtii

    HHonors Gold direkt, utan några vistelser, utlägg eller statusmatchning

    Jag kommer inte förbi första steget, när jag slår in ett kortnummer så töms bara alla fält och en ny captcha dyker upp. Har testat i explorer, firefox och chrome. Samma resultat, någon som har några idéer?
  8. Luchtii

    Vilken plats återvänder du helst inte till?

    Håller fullständigt med, Bratislava är verkligen en tråkig stad med dyra oprisvärda hotell. Siem Reap ett gott ont om man vill besöka Angkor Wat. Staden är totalt ointressant, dyr och det haglar oanständiga förslag när du rör dig under kvällstid. Phuket åker aldrig tillbaka, förstår inte...
  9. Luchtii

    Flygbolag ni tror ni är ensamma om

    Är det ingen som åkt med Transwede? Testar även med dessa: Schenzen Airlines VietJet Air Tiger Airways Jetstar Har även en resa inbokad med Air Pacific, men dom byter namn efter årsskiftet så jag kommer flyga med Fiji Airways i början på januari.
  10. Luchtii

    Resemål som du tror att ingen annan har bevistat (Lek)

    Om så är fallet så bockar jag av den i början på Januari då jag åker dit, tänkte iaf spendera en dag i Nadi innan jag åker vidare söderut. Jag testar med Canberra, Australien, en huvudstad som det verkar vara få som besökt.
  11. Luchtii

    Resemål som du tror att ingen annan har bevistat (Lek)

    Har bokat en resa till Nuku'alofa i början på januari. Testar även med dessa resmål. Dali, Yunnan, Kina Launceston, Tasmanien, Australien Devonport, Tasmanien, Australien Betlehem, Palestina
  12. Luchtii

    Club Carlson Gold Elite

    Jag var nog lite dålig på att formulera mig, skrev detta efter incheckning så jag fick reda på det på plats. Men det verkar som dom redan var förberedda på att ge mig en upgrade, för när jag kom så låg redan min nyckel och väntade i ett fodral där det stod "upgrade to business class".
  13. Luchtii

    Club Carlson Gold Elite

    Bokade 2 nätter på Radisson at Flagstaff i Melbourne och fick uppgradering till Business tack vare mitt nya guldkort efter statusmatchning! Blir en riktigt trevlig vistelse!
  14. Luchtii

    Nu går det att köpa biljetter med Norwegian till New York och Bangkok, från SEK 2163

    Verkar som dom ska ha €61,80 för bagage och mat på en tur och retur till NYC
  15. Luchtii

    Artikel: Nu går det att köpa biljetter med Norwegian till New York & Bangkok, från SEK 2163

    Verkar som dom ska ha €61,80 för bagage och mat på en tur och retur till NYC
Toppen