De går runt med kaffe och te väldigt ofta däremotHar också hört om det där med att dom bara går runt med serveringsvagnarna 1 gång är det även så på dom riktigt långflygningarna typ dom till Tokyo som är 12 timmar ?
De går runt med kaffe och te väldigt ofta däremotHar också hört om det där med att dom bara går runt med serveringsvagnarna 1 gång är det även så på dom riktigt långflygningarna typ dom till Tokyo som är 12 timmar ?
Jag skulle bli orolig om cabin crew fick bestämma vad som skulle serveras i kabinen. Att kuben inte är populär bland crew är ingen hemlighet, men det är inte de som ska bestämma om den ska vara kvar. Sen kan man ju fråga sig hur det kommer sig att den är kvar när den får mer kritik än beröm.SAS visar ju att man kan strunta lite i vad kabinpersonalen tycker, exempelvis genom att fortsatt ha kuben på kortlinjerna. Hade SAS velat att vagnen skulle ut en gång till, hade det garanterat skett.
Är det här dina fördomar som talar?Skulle gissa på att det krävs fackförgandlingar om de ska köra vagnen en extra gång, skulle vara intressant att lyssna på argumenten för och emot från båda sidor.
Te är ju alltid trevligtDe går runt med kaffe och te väldigt ofta däremot
Varför gillar inte crew kuben egentligen?Jag skulle bli orolig om cabin crew fick bestämma vad som skulle serveras i kabinen. Att kuben inte är populär bland crew är ingen hemlighet, men det är inte de som ska bestämma om den ska vara kvar. Sen kan man ju fråga sig hur det kommer sig att den är kvar när den får mer kritik än beröm.
Skulle gissa på att det krävs fackförgandlingar om de ska köra vagnen en extra gång, skulle vara intressant att lyssna på argumenten för och emot från båda sidor.
Finns ju rykten om varför man inte serverar dricka från stora flaskor som många andra bolag gör. Mer miljövänligt och billigare, men det kräver att man öppnar flaskor.Är det här dina fördomar som talar?
Naturligtvis är det SAS som bestämmer hur kabinservicen skall vara, och inte något som skall förhandlas med facket, det är knappast en arbetsmiljöfråga att gå med vagnen en gång till!
Jag gissar på att det helt enkelt inte är uppstyrt från SAS, vilket skapar...... inkonsekvens.
Ingen aning, men hört från crew att den är jobbig att hantera, förstår inte det själv men har aldrig försökt servera den. Borde inte vara svårare än annan låda.Varför gillar inte crew kuben egentligen?
Sen gillar jag personligen den. Fick en god kyckling med rödbetor i torsdags.
Jag misstänker att problemet har att göra med att ytterst få fattar hur man gör och att man ska sätta ihop kuben med alla rester och skräp inuti. Jag tycker jag ofta får kommentarer om hur trevligt de tycker det är med någon som klarat att packa den ordentligt, när jag lämnar den.Ingen aning, men hört från crew att den är jobbig att hantera, förstår inte det själv men har aldrig försökt servera den. Borde inte vara svårare än annan låda.