Senaste nytt

Två Thai-maskiner stillastående på Arlanda (17-18 dec)?

lillemannen

Medlem
Det här ser ju onekligen oroväckande ut. Vi flyger med TG961 på söndag, med connection vidare till SYD. I ett worst case om flyger inte lyfter, vad är sannolikheten att vi bokas om? Går det att säga något om Thai airways medgörlighet/flexibilitet?
Frågan blir mer var skall du vända dig? I Thailand får man inte mkt hjälp med när man blir stående. Vi fick till sist voucher att använda nu i november när planet blev inställt.
 

Taggen

Medlem
Sitter vid F66 och väntar, försenad avgång kl 15.50 idag 20 december, inget plan vid gaten.
Enligt FR24 är det HS-THK som skall flyga, alltså maskinen som stått på marken i tre dagar. Kanske de får ordning på den för att få iväg den nu och sedan THE som landade imorse får de iväg ikväll.
 
  • Gilla
Reactions: jtq

jtq

Medlem
Spännande, får se vilken maskin de rullar fram först. Undrar hur de resonerar om de bara har en fungerande maskin på Arlanda nu. TG961D som ska avgå 18.00 ikväll är försenad till 20.30.
 

scratchcard

Ny medlem
Sitter vid F66 och väntar, försenad avgång kl 15.50 idag 20 december, inget plan vid gaten.
Har ni någon connecting flight och har Thai hanterat det på något sätt?

Vi ska med TG961 på torsdag... Kan leva med en försening, men trist att inte komma med connection ner till Phuket. Känns som alla plan är fullbokade nu i högsäsong och risken för ytterligare krångel är hög.
 
  • Gilla
Reactions: jtq

Philip G

Medlem
Ni som åkt med och har connection i BKK får jättegärna uppdatera vad Thai gör vid försening (och vilken kompensation de erbjuder?)
 
  • Gilla
Reactions: Gus
Toppen