Senaste nytt

Ställen som inte tar emot Amex

intuition

Medlem
Jag bara undrar hur länge ett "för närvarande" kan gälla? Speciellt om Apoteket centralt känner sig tvunget att trycka upp reklammaterial om att man inte tar emot Amex...
IMG20230425113622.jpg


Lite kul att någon har designat texten med ett kolon, som att det skulle kunna vara en lista med kort som man inte tar emot eller att det ofta kommer att ändras.
 

Tomas E

Medlem
Salisbury i England verkar vara ett svart hål för Amex. Både katedralen och en pub runt hörnet hade skyltar om att de inte tar Amex. (Annars brukar alla pubkedjor ta Amex och även många pubar som ser gamla och traditionella ut ingår i kedjor.) Helt klart har de 1215 missat att skriva in en viktig paragraf i Magna Charta*, att Amex ska accepteras överallt! ;) Och var det ont om plats kunde de väl strukit den där paragrafen om att fiskdammarna skulle tas bort från Themsen och andra floder, för det måste vara mindre viktigt i jämförelse!
IMG_6514.jpeg

* Katedralen i Salisbury är bl.a. känd för att husera den bäst bevarade av fyra överlevande ”originalkopior” av Magna Carta.
 
AniCura Djursjukhuset Albano tar inte längre Amex. De gjorde det senast i juni men de har slutat var den enkla förklaringen. Fick använda SAS MC istället för den nätta summan av 39.000. Elite-kortet ryker nog därför snart också (efter dagens uppsägning av Platinum). Det var förresten väldigt sällan Amex funkade i Berlin senaste helgen.
 
Toppen