karho skrev:Visst får man det! Canon 30D med Tamron 17-50 XR 2.8f. Mobilerna har, fortfarande, en bit kvar.Klicka för att utvidga...
chazzie skrev:Jag antager att herrn är nöjd med den gluggen för diversebruk på resor och ombord på flyg?Klicka för att utvidga...
hendberg skrev:Grym rapport. Ruggigt sugen att göra samma rutt.Klicka för att utvidga...
karho skrev:Tack! Kör! 120k EB-poäng efter 2 st Amex 2-4-1 vouchers, plus cashkostnad för plusgrade till C ut (Plus Award). Sjukt värt!Klicka för att utvidga...
JGG skrev:Jag vill också passa på att tacka för rapporten.Jag har aldrig rest med Singapore Airlines förut så för mig låter det konstigt att med en så lång flygning som du hade mellan NY & Singapore och inte få pyjamas. Är det alltid så med det bolaget i business class?Det är ju tur att man får information om detta i vårat forum så man kan planera för egna sängkläder/mjukiskläder.Klicka för att utvidga...
ACervin skrev:Fantastisk välskriven och rolig rapport med fina bilder till. Tar en bra stund att sätta ihop.Jag är själv flitig SQ flygare nuförtiden (Krisflyer Gold) och det går att få både ostbricka och dessert!. Serverings vagnen med ost kommer efter desserten vilket är märkligt, men vanligt i vad jag tror är en anglosaxisk tradition och hos många flygbolag som grundar sin kulinariska tradition på Brexit öriket. Om man vänligt ber personalen ställa undan en dessert och man tydligt berättar att man inte har något emot att vänta på osten medan desserten serveras, så är det aldrig några problem. Man vill ju inte missa portvinet (eller en söt avslutning).Klicka för att utvidga...
Stort tack!Thomasn skrev:Makalöst bra och rolig rapport! En klassiker! Tack!Klicka för att utvidga...