Alla rotationer i New Nordic by SAS sommarmeny:
– Kycklingballotine på ekokyckling från Korvhantverk Stockholm med potatis, morot- och västerbottenostterrin, fläderpicklad rotselleri och kräm på ramslök från Stenhuse gård. Serveras med rybsemulsion och amarantströssel
– Nordisk ceviche med fänkålsgravad lax, räkor, grönkål, vita bönor från Öland, rimmad kål, hallonkokt rabarber från Stora Tollby Gård, apelsinrimmad kålrot och regnbågsrom från Åland serveras med algrostat bovete och blommor samt emulsion på hallon från Stenhuse gård
– Honungsglacerat kycklingbröst från Bjäre med lins- och persiljerotssallad, lila morotskräm, och picklade kantareller.
SAS presenterar sommarmeny med nordiska smaker – SAS
– Vi har arbetat mycket med detaljerna med ambitionen att vara innovativa när vi planerat sommarmenyn. Ett exempel är smaksättare som ätbara blommor och bipollen, säger han.