Senaste nytt

Sommarmenyn på SAS är här!

Homer

Medlem
Alla rotationer i New Nordic by SAS sommarmeny:

– Kycklingballotine på ekokyckling från Korvhantverk Stockholm med potatis, morot- och västerbottenostterrin, fläderpicklad rotselleri och kräm på ramslök från Stenhuse gård. Serveras med rybsemulsion och amarantströssel

– Nordisk ceviche med fänkålsgravad lax, räkor, grönkål, vita bönor från Öland, rimmad kål, hallonkokt rabarber från Stora Tollby Gård, apelsinrimmad kålrot och regnbågsrom från Åland serveras med algrostat bovete och blommor samt emulsion på hallon från Stenhuse gård

– Honungsglacerat kycklingbröst från Bjäre med lins- och persiljerotssallad, lila morotskräm, och picklade kantareller.

SAS presenterar sommarmeny med nordiska smaker – SAS


– Vi har arbetat mycket med detaljerna med ambitionen att vara innovativa när vi planerat sommarmenyn. Ett exempel är smaksättare som ätbara blommor och bipollen, säger han.
 

ulagun

Medlem
Och vad är "bipollen"????
Tydligen en ätbar detalj som kan ätas med de minimala besticken i lådan (eller kanske blir bisticken om de glömt plocka bort bina från pollenet)
Längtar tillbaks till den (gamla goda) tiden då förkortningen SAS stod för Sandwiches and Sandwiches
 

NotRyan

Medlem
Och vad är "bipollen"????
Tydligen en ätbar detalj som kan ätas med de minimala besticken i lådan (eller kanske blir bisticken om de glömt plocka bort bina från pollenet)
Längtar tillbaks till den (gamla goda) tiden då förkortningen SAS stod för Sandwiches and Sandwiches

Om man fortfarande kan få en polarrulle från bageriet i Älvsbyn gjord på ren från Lappland så är jag glad :D
 
Toppen