Senaste nytt

SK945 till Chicago rejält försenad. Rättigheter?

flum

Medlem
@joa: Planet över Atlanten verkar riktigt fullt i alla klasser så det kan nog bli knepigt med sittplatser tillsammans. Du kan se seatmappen här: Check United and United Express Flight Status | United Airlines med ditt flygnummer. ExpertFlyer visar att det finns några blockade säten på rad 35 som inte syns på united.com Kanske kan incheckningspersonalen fixa det. F och C verkar vara helt bokade vilket inte kommer leda till att så många andra säten öppnas upp med hjälp av uppgraderingar.

SAS och LN-RKG gör ett nytt försök idag att beflyga SK945 - förhoppningsvis går det bättre annars har de en ny uppsättning passagerare som måste bokas om. Planet har två ekonomiplatser till försäljning.
Verkar som om SK945 har gått som planerat.
 

Timotey

Medlem
Ser precis att "vi" är högt upp på Aftonbladet eller åtminstone Magnus som var på samma flight - jätteolyckligt säger SAS.
Man måste älska det faktum att Magnus och hans fru ställt upp inte bara på en utan två bilder med två olika bakgrunder och ser sorgsna ut.
 

AABack2ARN

Medlem
Verkar som om SK945 har gått som planerat.

Och dessutom en riktigt nordlig rutt enligt Flightradar. Långt norr om Island och över norra Grönland.

För övrigt verkar UA927 som vår vän @joa med familj får "avnjuta" också gå i tid och har för avsikt att landa före tidtabell i SFO.
 
Ni åker i alla fall med ett vettigt flygbolag. Det lär ju blir ord och andra visor när man åker med RY, Norwegian, Easyjet etc som skyller ifrån sig och inte vill ge ersättning, boka om eller på något sätt hjälpa till.
 

joa

Medlem
Sitter i alla fall på kärran till SFO.
Kan inte minnas sist jag åkte och det inte var in flight entertainment på en långflygning.
Och trånga säten och få är jag liten. Känns rätt dated...
En vänlig dam bytte säte med oss så vi får sitta ihop.
Så nu känns det som vi är på väg "på riktigt" :)
 
Toppen