Ny träning idag på morgonen, sedan dags äta igen. Hoppade över frukost på hotellet då vi skulle på brunch med champagne, vad är väl storstad i Asien utan en klassisk free-flow Söndag?
Denna gång Anantara Siam hotell.
De har lite olika val:
- alkohol fri
- sparkling (prosecco o house wines, beer, soft drinks)
- regular champagne package med klassisk (vanliga) Taittinger (och ovan)
- ”vintage” champagne med Taittinger rose och brut vintage (och ovan).
Tropisk djungel mellan hotell byggnaden och restaurang delen.
Stor palm ”i hotellet”.
Sjysst kombination av buffe och a la carte, gör det både fräschare mindre svinn! Tummen upp.
Testade lobster, scallop och tenderloin, alla va grymt bra!
Drinkar att välja på
Seafood
Två sorters ostron. Boudeuse
Och klassikern (personliga favissen)
Lite av varje kallt.
Fint kallskuret
Ostar
”Kaviar” dvs rom.
Lax hörnan, gravat, rökt, rödbetsgravat
Massa kalorier.
Personliga favoritosten!!!
Thermidor
Tenderloin
Scallop
Utöver bilderna; foie gras, desserterer, glass home made, kinesisk corner, middle east corner, western corner, sashimi/sushi station.
Allt man kan tänkas vilja ha finns.
Gillar också att vid varje bird har de små lappar ned bordets nummer på. Storlek som visitkort, så man behöver aldrig stå och vänta på att de lagar nåt utan när färdigt kommer de till bordet med din rätt!