Senaste nytt

SAS Webshopping

Doctor-X

Medlem
Tex via CDON borde man inte få via presentkort, det står i villkoren.

Ofta står det "If you use vouchers or discount codes, you will not be able to earn EuroBonus points."
Dock finns det vissa butiker som man får poäng trots rabattkoder.

Precis. Vissa webbshoppar har godtagit rabattkoder, men när det kommer till ju betalning med presentkort verkar beloppet gå ner och då har man bara fått poäng på den kvarvarande summan som man betalat med sitt kreditkort eller inga poäng alls.

Det är väl därför man får värdera som Zupergift 50p/100kr är bättre än det erbjudandet som finns via onlineportalen, dock slår ju 50p/100kr ofta högre än onlineportalen.
 

Buskul

Medlem
Vet inte varför den kallas ICA, den funkar i massor av affärer.

Lyckades beställa 17 st sen stod det slut i lager. Dessa 17 levererades inte. Kontaktade kundtjänst, de hade tydligen inte de 17 heller. Skulle skicka så fort de kom in vilket också gjordes. Kunde sen beställa 27 st till som levererades direkt.

Priset 9500:- för 10000:- försvann dagen efter, så lite flyt för en gångs skull :)
När köpte du 10.000kr värde för 9500 kr? Nyligen?
 
Det här skulle man ju vaknat på tidigare. Antal missade poäng på amazon.se grämer mig, men får väl glädjas åt att det förhoppningsvis blir en hel del i framtiden istället.
 

imartin

Medlem
Synd nu är Sverigechecken helt borta verkar det som. Sidorna visar en 404 nu.
Men vem vet, de kanske bara har läst tråden och kommer lägga upp en uppdaterad variant.
 

Snafidafi

Medlem
Riktigt trist men det var väl för bra för att vara sant tidigare. Inte lönt mecket med presentkorten och att inte tanka fulla tankar osv för min del
10 poäng / 100 kr, det blir inte så mycket bättre än att tanka hos Preem istället. Men, om närmaste station är en CircleK, kanske det kan vara värt det ändå, speciellt om man köper presentkorten på en dubbelpoängshelg.
 
Toppen