About

SAS Boston...status ?

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Gweilo_2, 29 Mars 2016.

 1. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  För att SAS troligtvis har avtal med den loungen i Boston. Dvs alla resenärer med SAS flight som har status eller reser i business kommer in där
   
 2. 463829

  463829 Medlem

  Man har inget avtal med Lufthansa som ingår i nätverket men ett avtal med ett flygbolag som ingår i en annan allians??
   
 3. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja det kan mycket möjlitg vara så. I Houston blev man hänvisad till någon lounge som AF/KLM hade om jag kommer ihåg rätt trots att det fanns United Club att använda.
  Även i Hong Kong har de haft samma upplägg där man blev hänvisad till Premium Plaza lougnen (eller vad den heter) trots att det finns Singapore, Thai och United lounge att tillgå.
  Har man star alliance gold eller högre ska man dock komma in i alla dessa lounger och har aldrig varit problem för mig. De har knorrat lite en gång på LHR för att jag inte använde Lufthansa loungen utan begav mig ut till B-piren istället på T2. Var bara att påtala att jag hade rätt att komma in i vilken star alliance gold lounge som helst med min guld-status och blev då insläppt.
   
 4. 463829

  463829 Medlem

  Det där låter snurrigt. Men som med mycket annat inom flygvärlden så brukar snurrigt vara standard.
   
 5. palmen

  palmen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ja logiken haltar men jag antar att SAS fick betala mindre för att nyttja de lounger de använder eller att avtal inte var på plats i tid.
   
 6. Silverfux

  Silverfux Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jo tänkte maila sas senare idag och se vad de har att säga om saken. Kan tillägga att jag försöke en stund med att förklara att jag var *g men det var ganska lönlöst. Tvärnej. Han verkade dessutom väldigt konfunderad över att jag ville in i Lufthansa loungen när jag flög sas...
   
 7. AABack2ARN

  AABack2ARN Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Riktigt dåligt av Lufthansa-loungen :(

  Självklart skulle du komma in där med hjälp av SK*G
   
 8. Filip

  Filip Medlem

  Någon som har några bilder på HB-JJA PrivatAir som körts på sträckan sedan 14/4? Om inte, är det någon som åkt och vet om den är lik de bilder som Silverfux och ForceOne lagt upp?

  SAS skriver "PrivatAir med ett plan i SAS-färger med ny kabinkonfiguration." Antar att det inte syftar på ny kabin utan enbart på konfigurationen....
   
  Agö gillar detta.
 9. David

  David Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  OT men rätt lustigt, när man har oneworld sapphire och flyger Air Berlin från Berlin Tehel blir man hänvisad till Air France lounge trots att det är ABs hemmabas och det finns allianspartnerlounge i form av BA. Det får jag verkligen inte ihop. :)
   
  011430121 gillar detta.
 10. Filip

  Filip Medlem

  Ingen som har rest senaste 14 dagarna och kan ge en sammanfattning på kabinen alternativt bekräfta om det är snarlikt bilderna på sid. 5?
   

Dela sidan