Senaste nytt

Saker att göra i Chicago, en vecka i november?

AndersSt

Medlem
Vi åker dit på långhelg, 19-22/8. Ska bli kul att åka dit privat med frugan, har själv varit där flera gånger i jobbet. Inget särskilt planerat förutom ett besök på Jake Melnicks, vingar och öl. Vi möter upp kompisar som är där 20-23/8.
 

Sennah27

Medlem
Chicago är en jättehärlig stad att besöka, brukar bli några dagar där varje höst.

NFL-premiären för Chicago Bears är inte förrän 11 september, så den missar ni nog tyvärr, söndagar brukar annars vara kul att hänga på sportbarer när det är football säsong.
Wrigley Field är nästan ett måste även om man inte förstår baseboll - en historisk arena med lojal publik. Röda linjen tar er till Addison, precis bredvid arenan som är inklämd mellan omgivande hus, ungefär som klassiska brittiska fotbollsarenor. Hemmalaget Chicago Cubs spelar hemmamatcher mot Cincinnati Reds 6-8/9 och mot San Francisco Giants över helgen efteråt. Området runt Wrigley Field är fyllt med uteställen och barer och brukar vara ganska trevligt runt matcherna.
Andra baseboll-laget i stan, Chicago White Sox, spelar på södra sidan av stan men brukar också vara trevligt att besöka matcherna (området runt omkring är dock inte lika trevligt).

Gillar man släktforskning eller är intresserad av svensk-amerikanska arvet så finns ju Swedish-American Museum i Andersonville, som i övrigt mest erbjuder en hel del charmiga affärer och barer runt Clark Street. Området är mer känt för sin avslappnade attityd till HBTQ+ befolkningen än svenskättlingar numera. Men småcharmigt att besöka. Nära till stränder också.

I övrigt håller jag med om alla övriga tips ;)
 
Toppen