Remington Steele
Medlem
Det ser gott ut - men för 355kr... nja... Vad var det som var bedrövligt enligt dig?Åt på Pontus igår. Det var bedrövligt. Biff Rydberg, 355 kronor. Trist.
![]()
Det ser gott ut - men för 355kr... nja... Vad var det som var bedrövligt enligt dig?Åt på Pontus igår. Det var bedrövligt. Biff Rydberg, 355 kronor. Trist.
![]()
Bekymret är att de har en leveransgaranti på 12 minuter för denna typ av rätt. Det medför uppenbarligen att potatisen t ex steks på förhand och därefter värms upp (om den ens är tillagad på plats, jag fick en förnimmelse av frysrätt...). Det kan säkert vara modus operandi på vägkrogar och mindre nogräknade lunchkrogar. Dessvärre befäster detta bara min bild av detta ställe, den bild jag förmedlat tidigare i tråden och egentligen redan i mitt allra första inlägg. Det finns inget kvalitetstänk.Det ser gott ut - men för 355kr... nja... Vad var det som var bedrövligt enligt dig?
Bekymret är att de har en leveransgaranti på 12 minuter för denna typ av rätt. Det medför uppenbarligen att potatisen t ex steks på förhand och därefter värms upp (om den ens är tillagad på plats, jag fick en förnimmelse av frysrätt...). Det kan säkert vara modus operandi på vägkrogar och mindre nogräknade lunchkrogar. Dessvärre befäster detta bara min bild av detta ställe, den bild jag förmedlat tidigare i tråden och egentligen redan i mitt allra första inlägg. Det finns inget kvalitetstänk.
Hur var den?Ikväll ska jag testa deras majskyckling. Såg att de hade en tempurafriterad abborre på menyn men om köket inte gått igenom en total metamorfos sedan sist är ett sådant val väl vågat.
Den var duglig i min bok. Priset är ju som det är dock.Hur var den?
Såg inget vidare ut. Du skickar feedback till dem hoppas jagPrecis avslutat den sämsta måltiden på flera år signerad Pontus in the Air. Åt en kantarelltoast där toasten i sig var så geggig att jag var nära på att må illa och där kocken tyckte det var en smart idé att smälla in rikligt med tärningsstora Västerbottenostbomber på toasten - halvsmälta och alltför tongivande i maten. Därefter en majskyckling med ”kyckling- och foie gras-kroketter” som i vart fall inte var friterade idag och därmed hade skaffat sig en rejält svart skorpa och seghet vid återuppvärmningen. Kycklingen gick att äta men var smakmässigt medioker. Jag lämnade stora delar av bägge rätter vilket jag närmast aldrig gör. Efter detta haveri är det uppenbart för mig att köket saknar kompetens.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nej, sista chansen tog inte krogen. Tyvärr.
Precis avslutat den sämsta måltiden på flera år signerad Pontus in the Air. Åt en kantarelltoast där toasten i sig var så geggig att jag var nära på att må illa och där kocken tyckte det var en smart idé att smälla in rikligt med tärningsstora Västerbottenostbomber på toasten - halvsmälta och alltför tongivande i maten. Därefter en majskyckling med ”kyckling- och foie gras-kroketter” som i vart fall inte var friterade idag och därmed hade skaffat sig en rejält svart skorpa och seghet vid återuppvärmningen. Kycklingen gick att äta men var smakmässigt medioker. Jag lämnade stora delar av bägge rätter vilket jag närmast aldrig gör. Efter detta haveri är det uppenbart för mig att köket saknar kompetens.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nej, sista chansen tog inte krogen. Tyvärr.