Senaste nytt

Lufthansa operated by swiss, edelweiss

char

Medlem
Senator-lounge på ZRH har inte längre någon whiskylounge. Den är ombyggd och innehåller numera bekväma "silent" bås med liggfåtöljer.
Edelweiss är LX-light, med reducerat utbud av dryck, samt enkel mat. Ingen höjdare. Dessutom taskig kickback mot EB.
Vi flög edelweiss Zürich Teneriffa förra året och det var inget LX-light. Exakt samma koncept som vanliga LX och en riktigt bra service. Dock inga EB poäng
 

Hachans

Medlem
Det skall inte vara ett problem. Vi flög LX i C(C) (tråkigt nog en wet-lease från Air Baltic, f.ö. en hemsk historia i sig som slutade med att vi klev ut av flyget på ZRH med en påse med Champagne i.) från ARN och vidare med Edelweiss. Man kan dock inte boka säte på Edelweiss via Amadeus. De har sin egen PNR, så den må du finna. Därefter kan du ta dig in på deras websida och boka denna "free service" (om du flyger i C-kabin) hos dem. Därefter fungerar det.

Missade detaljen om att Edelweiss också var business, då kan man komma in såklart.

I så fall hade jag åkt den vägen istället för via Bryssel eftersom Brussels airlines har business glass-biljetter som inte ger EB-poäng.
 

Sir Lemon

Medlem
Snabb fråga: Hur är det med tillgång till ”The Loft” i Bryssel om man landar och ska vidare med Lufthansa. Biljett Star Alliance Award Business och SKG?
 
Toppen