Senaste nytt

Inställt/försenat flyg på SAS longhaul tråd

palmen

Moderator
En tillägsfråga, enligt personal på SK är det en ny "grej" att man bara ersätter med 300 euro för volontärer... stämmer verkligen detta? Vi fick vouchers på 300 men inte signat ok på något. Vi blir trots allt ca 22 tim sena hem. Det borde inte göra någon skillnad kan man tycka?
Jo det gör skillnad när ni frivilligt väljer att åka senare, då har ni ingen rätt till 261/2004 ersättning.
 

wenne87

Medlem
Ok! Tack för svar, vad gäller för merkostnader? Vi får inte tillgång till vårt baggage och inget från SAS? Antar att skäliga brukar vara ok?+
 

agehall

Medlem
Tolkar det som att de har resa hem idag som inte är inställd men att de kan tänka sig att åka hem senare, då har de ingen 261/2004 som hjälper dom.
Även om många ska bokas om så tror jag inte man låter passagerare som ska åka dagens flight stanna längre. Det är nog bara sas som kan svara på det i vilket fall så inger vi på forumet kan hjälpa till med.

Ah, så var det nog ja. Då gäller inte EU261/2004.

Har inte koll på detta men när ni frivilligt väljer detta tror jag ni har minimalt med rättigheter.
Nix, är man frivillig så har man inga rättigheter och det är tveksamt att ta ut något på försäkring också. Man har gjort sitt val helt enkelt.
 

KeXx

Medlem
SK909 har fått framflyttad avgångstid idag till 11:25

6459655f140923e68b1e6e73802e65e6.jpg


Flygs av RKH
 

Tjaeng

Medlem
Vet inte riktigt vad det här räknas som, men fick höra av flickvännen som står och väntar på att checka in till SK903 ARN-EWR att det är något knas med dataöverföringen till ESTA, så i princip alla som inte är amerikanska medborgare kan ej checka in f.n. Beskedet just nu är att flyget avgår 12:05 ändå oavsett load.
 
Toppen