Senaste nytt

Hur tidigt behöver man vara på Arlanda under Covid-19?

011430121

Medlem
Även på CPH saknas det folk till säkerhetskontrollen, samt incheckningsdiskarna och kommer att göra det framöver
VD på CPH Thomas Woldbye säger att man skall vara minst 2 timmar före avgång om man skall resa inom Europa och 3 timmar om resan är utanför Europa.

Han ser även att passagerarna har mindre tid för att besöka restauranger och inköpsställen, jag tolkar det så att en del av hyran är omsättnings baserad när han tänker i dessa termer.

Källa: CHECK-IN.dk. Bakom betalvägg
Mangel på medarbejdere presser fortsat CPH - CHECK-IN.dk
 

TjrsTapis

Medlem
De gör i alla fall allt vad de kan för att styra över inrikestrafiken till buss eller tåg, om man ska komma 2-3 timmar före avgången till flygplatsen.

Mmm ja verkligen, det är detta som är det tråkiga. Särskilt med kortare resor så tappar de kunder. Swedavia har dock uttalade strategier kring sömlöst resande och god passenger experience. Det känns dock som det akuta operativa alltid kommer i vägen och man hinner aldrig påbörja en mera långsiktigt planering som skulle gynna resenärerna..
 

Piffsan

Medlem
Ska flyga BA Eco från Arlanda men har Amex Platinum och har således fast track genom kortet men har forumet någon erfarenhet kring hur väl security känner till denna förmån? Dvs räcker det med att visa upp Amex platinum kortet och boarding kortet alternativt bör man förbereda att ta fram text som visar denna förmån?
 
Toppen