Agö
Medlem
För den som har vägarna förbi Köpenhamn finns en ny trevlig, ginbar på Vesterbro (i matmarknaden Westmarket).
Two Socks Copenhagen - Startside | Facebook
Two Socks Copenhagen - Startside | Facebook
Egentligen säger han Jamie inget nytt här.
Yuzu tål minusgrader och ska visst vara ganska enkel att odla i Sverige
kanske passande sysselsättning er som gillar att fixa själva
Men vad gör Tomten ? Fyller upp med en massa isbitar
Annars har vi samma grundblandning. 1-2
Antingen fyller man upp eller så struntar man i is helt?
Mindre blaskigt med mycket is, då is kyler is och smälter långsammare. Undantaget är om man dricker ovanligt långsamt, då får man en mer utspädd drink än med färre isbitarEn stor eller max två medelstora isbitar. Blir ju så hemskt blaskigt med så mycket is
En stor eller max två medelstora isbitar. Blir ju så hemskt blaskigt med så mycket is
En stor eller max två medelstora isbitar. Blir ju så hemskt blaskigt med så mycket is
Måste lyfta hatten här för ett riktigt vasst gin jag provade igår. Ungava från Quebec, Canada. Gul i färgen men väl blandad med tonic får den en suveränt skön, klar men lätt guldaktig färg i glaset. Skön beska och rund och fin i smaken. Ny favvis!