Senaste nytt

FANTASTISK ERBJUDANDE: 40% rabatt på Business Class med Lufthansa, Austrian och SWISS

Thornado

Medlem
BREAKING NEWS! FANTASTISKT ERBJUDANDE! BusinessClass.com promoterer nu en kampanj som låter dig resa med Business Class med 40 % RABATT. Dealen er med Lufthansa, Austrian och Swiss. Du kan boka nu, och resa under hela 2022. Fantastisk möjlighet. Läs mer här!

Länken i första inlägget funkar inte (ger ett 404-fel). Går man sen vidare till förstasidan så kan man klicka sig fram till erbjudandet, men kanske vore bra att uppdatera första inlägget med rätt länk.
 

BeWe

Ny medlem
Har nu bokat ARN - ZRH - BKK t.o.r. Business Class för hela familjen, fyra personer, i sommar, 30912 SEK. För alla fyra! Att lounge access inte verkar ingå för det priset kan man kanske inte klaga på, får ordnas på annat vis. Seat reservation skulle inte heller ingå, men det gick ändå att reservera plats i bokningsflödet. Men vad menar de med att "On-board entertainment" inte ingår?
Skärmavbild 2021-12-18 kl. 18.35.41.png
Skärmavbild 2021-12-18 kl. 18.36.00.png
 
Har nu bokat ARN - ZRH - BKK t.o.r. Business Class för hela familjen, fyra personer, i sommar, 30912 SEK. För alla fyra! Att lounge access inte verkar ingå för det priset kan man kanske inte klaga på, får ordnas på annat vis. Seat reservation skulle inte heller ingå, men det gick ändå att reservera plats i bokningsflödet. Men vad menar de med att "On-board entertainment" inte ingår? Visa bifogad bild 124613 Visa bifogad bild 124614
Det måste väl vara ett antal fel där. Kan du välja plats?
Priority boarding har du och lounge access måste du ha, kan inte tänka mig något annat.
 

Vic

Medlem
Finns det ngt sätt att göra en datumflexibel sökning/få fram en översikt över ev. tillgänglighet?
 
Toppen