Senaste nytt

Etihad First Class Apartment - riktigt imponerad!

Jonas C

Medlem
Om man bokar London-Abu Dhabi i First class med miles så långt fram i tiden så möjligt, kanske har man tur så att man får placerad i Etihad The Apartment. ;)

Enda haken är att A380 flygningarna är blockerade från redemptions. Men på B787 går det att boka bonusresor.
 

JonW

Medlem
När man prisar upp Residence på deras hemsida så tillkommer endast skatter och avgifter på person två. Jag får upp på ett random datum i januari 280.000kr för två personer tur och retur AUH-LHR. 2.200kr billigare för en person.
OK, kärran ska ju in på SYD lite senare. Med samma km-taxa borde det bli runt 650 000 AUH-SYD....
 

JonW

Medlem
Pffft, "The Apartment", vem vill åka det? Vart skall man duscha i timmar då?
Några timmar blir det inte tal om. Residence-duschen är begränsad till 4 min. (Förhoppningsvis x 2 om man nu har tagit med en liftare)
Så det är faktiskt mindre än i EK:s F-dusch.
 

flybob

Medlem
Några timmar blir det inte tal om. Residence-duschen är begränsad till 4 min. (Förhoppningsvis x 2 om man nu har tagit med en liftare)
Så det är faktiskt mindre än i EK:s F-dusch.

Från Jacob's artikel: Etihad sätter ny standard i premiumresande med förstaklasslägenhet och butler ombord - BusinessClass.se

Till skillnad från Emirates finns det inte heller en begränsning i duschandet, vill man duscha i timmar är det möjligt då passagarerna i The Residence är de enda som har en egen dusch och ombord finns ett särskilt vattenreningssystem som gör att vattnet kan återanvändas.

Menar du att detta inte stämmer?
 

Jacob

Medlem
Detta var vad de sade på plats. Eftersom jag själv testat Emirates förstaklassdusch och vet hur den fungerar låg det nära till hands att fråga produktspecialisten om det fungerade likadant hos Etihad. Svaret jag fick var "you can shower for 14 hours if you want" och på den uppenbara följdfrågan sade han att det beror på att det finns ett särskilt vattenreningssystem ombord som gör att vattnet kan återanvändas.
 

agehall

Medlem
Jo, men det är ju då bättre att hänvisa till tråden här så att fler kan följa vår diskussion i ämnet istället för att det blir ytterligare en diskussion om det i den här tråden.
 
Toppen