Senaste nytt

Erfarenheter att resa med små barn?

LarsCph

Medlem
Vi gav vår 5 månaders vatten i flaska när amningen inte funkade riktigt och det fungerade klockrent vid start och landning. I övrigt sov han 7 av 9 timmar och var fascinerad av lamporna i taket övriga 2

Det er i virkeligheden ufattelig let at rejse med de meget små børn. Hvis man som du skriver sørger for en flaske ved start/landing og så ellers bare selv er afslappet på turen - så burde det gå let.
 

LarsCph

Medlem
Vår dotter ha flugit regelbundet kort och långt från hon var sju veckor gammal. Aldrig haft problem. Hon ser bara fram mot det och längtar efter stolen som blir en säng när man trycker på en knapp.

Det samme her - og hun er 5 år nu. Jeg har overvejet dog at man burde udsætte hende for economy long haul på et tidspunkt, men tænker på den anden side at dén oplevelse kan hun vel tids nok få :) Hun har nu opdaget at der er forskel på hvor man sidder henne i flyet - "far, hvorfor er det ikke alle som kan sove på flyet?". Og syntes det er uendelig smart at man kan trykke på en knap hvorefter der så kommer en sød stewardesse forbi som kan levere noget at drikke hvis man spørger pænt og husker at ende sætningen med "please"...
 

falling

Medlem
Jag har en "inofficiell" komplettering till sammanställningen av bassinet som @Nemo gjorde. Åkte nyligen med Ethiopean som jag inte lyckades hitta info om på deras hemsida. Besättningen erbjöd oss en bassinet och jag var på väg att tacka nej pga vikt. Det visade sig att på deras korgar stod det max 16 kg så det var bara att stoppa ner junior. Han är väl ca 85 cm och kunde inte riktigt ligga raklång men fullt tillräckligt för att somna (ett tag iaf). De hade samma bassinet på 787 och 737 så även större infants åker hyfsat bekvämt med Ethiopean.

Att barn sedan inte uppskattar 5,5 timmes byte i Addis är ju en annan historia... Men vem gör det?
 
Toppen