Sigtuna Stadshotell. Trevlig miljö med riktigt bra ljudisolering. Hörde inte en pip från något annat bord trots relativt bra fyllnadsgrad.
Gott bröd (erbjöds mer). Kunde beställa från hela menyn.
Förrätter. Hyfsad bra Toast Skagen. Förvirrad Chips med löjrom. Stor hög med bra hemma friterade potatischips. Men relativt lite löjrom och alldeles för tjocka/hårda strängar av "smetana". Finskurad rödlök och gräslök. Efter man åt översta lagret av chips hade man en hög med chips utan något annat kvar. Jag kallar inte det en förrätt.
Varmrätter: en röding, helt acceptabel och lamm , också den acceptabel. Även om båda rätterna hade lite "misstag" bland annat väldigt ljummet temperatur.
Riktigt bra brownie efterrätt med väl avvägt sesam glass. God cappuccino.
Betyget blir sammanlagt en tumme upp. Särskilt pga vinerna som erbjöds både i flaska och glas. Jag var ensam drickande som det blev bara 3 glas.
Det var länge sedan jag såg ett bra rött vin, Pech Latt L'Île Ardente, som kostar 259 kronor flaska för endast 155 kr glaset. Normalt är att glaspriset på restaurangen är samma som flaskpriset på Bolaget.
Sedan fanns mycket intressant på flaska. Över 20 olika efterrättsviner, inklusive 2 senskördade Voignier till bra pris. En eloge till den som sköter vinlistan. Det, trevlig miljö och bra ljudnivå gjorde kvällen riktigt bra, trots några missar med maten.