Tycker ändå att den är trevlig så inte alls ett dåligt val.Rickard_O skrev:Firar årsdag med sambon, fick inte köpa något roligare, men fortfarande kul att testa!Visa bifogad bild 129382Får se om det blir något roligare ikväll ändå!Klicka för att utvidga...
Den var trevlig i lagom mängd, börjar nästan stå mig upp i halsen av syran tyvärr.MTheC skrev:Tycker ändå att den är trevlig så inte alls ett dåligt val.Klicka för att utvidga...
Antar att du håller dig undan champagne med riktigt hög syra? Denna är ju relativt balanserad och åldern har gett den en del mognadstoner.Rickard_O skrev:Den var trevlig i lagom mängd, börjar nästan stå mig upp i halsen av syran tyvärr.Den är verkligen inte i min sambos smak så blir många glas av denna för migKlicka för att utvidga...
Tror jag ska införa "tuffa arbetsveckor" lite oftareRicci skrev:Efter en tuff arbetsvecka är det dax för lite "hygge".Visa bifogad bild 129420Visa bifogad bild 129421Klicka för att utvidga...
Jag upptäckte detta hus för ett par år sedan och det är ett hus som faller mig i smaken, L’Annee är min favorit ur Pertois-Morisets sortiment.MTheC skrev:Liten provning idag. Pertois-Moriset, en mindre producent med fokus på chardonnay.Visa bifogad bild 129425instegschampagne med fin syra och fräschör. Perfekt som välkomstdrink.Visa bifogad bild 129426Extremt syra- och mineraldriven men man känner potentialen i frukten. Detta kommer nog bli fantastiskt om 5-10 år.Visa bifogad bild 129427lite mer ålder på denna, mer mogen och fyllig. Brödigt, nötter men fortfarande med syra.Visa bifogad bild 129428Större andel som legat på ekfat, märks i smaken så är en champagne med mer tyngd och kraft.Klicka för att utvidga...
Har druckit en hel del från dem, tycker det är bra relation mellan pris och kvalitet så håller med. Tycker L’Annee är bra men kan även rekommendera deras single vineyard-cuveer.GOTBound skrev:Jagupptäckte detta hus för ett par år sedan och det är ett hus som faller mig i smaken, L’Annee är min favorit ur Pertois-Morisets sortiment.Klicka för att utvidga...
MTheC skrev:Antar att du håller dig undan champagne med riktigt hög syra? Denna är ju relativt balanserad och åldern har gett den en del mognadstoner.Klicka för att utvidga...
Nypon, tryffel, rosor, kakao och en liten hint av rönnbär och granskott. Väldigt intensiv, koncentrerad och kraftfull. Denna gillar jag!Remington Steele skrev:Har varit usel på updates... Har ju inte slutat dricka champagne...Dagens är en 1996 från Duval Leroys hemliga låda. Inte hunnit smaka på den än då den är för kall! Förvånad över den ljusa färgen på vinet. Stay tuned...Visa bifogad bild 129515Klicka för att utvidga...