Den ser spännande ut! Har inte testat. Ge gärna ett utlåtande sen.
Väldigt bra detta, citrus, röda vinbär blandas med mandel, rostat bröd och honung i doften. Smakmässigt har det fyllighet och en härlig munkänsla men det är mer citrus, viss sälta och mineralitet som slår igenom. Oklart var eller när jag köpte den men ska hålla utkik efter den och annat från samma producent.Den ser spännande ut! Har inte testat. Ge gärna ett utlåtande sen.
Kul!Väldigt bra detta, citrus, röda vinbär blandas med mandel, rostat bröd och honung i doften. Smakmässigt har det fyllighet och en härlig munkänsla men det är mer citrus, viss sälta och mineralitet som slår igenom. Oklart var eller när jag köpte den men ska hålla utkik efter den och annat från samma producent.
Vilken trevlig resa du verkar att ha haft!Post 2 från Tokyo-besöket.
Visa bifogad bild 145920
Relativt enkel champagne, inte dåligt men väldigt mycket friskhet, syra och citrus.
Visa bifogad bild 145921
Ny cuvee (för mig) från fantastiska Vouette & Sorbée. Komplext, vinöst men samtidigt hög syra.
Visa bifogad bild 145922
Kocken på Nihonryori RyuGin älskar Giraud så har tagit fram egen cuvee med dem. Bra och matvänlig champagne.