Senaste nytt

BusinessClass.se provar Champagne 9:e Februari 2013

Jag går emot strömmen här.
Sabrering har inget att göra på en provning av fine Champagne.
Sabrering känns väldigt 18 bast eller Ryssar i Dubai.
 
Jag kan faktiskt hålla med dig lite här Concorde. Jag tycker det är praktfullt att sabrera, men tyvärr finns alltid en risk att flaskan mer eller mindre exploderar. Jag utövar gärna konsten på vardags-champange (dvs under 500kr/flaska) men är det finare saker öppnar jag nog gärna lite mer försiktigt.
 
Finns ju isjour som man kan köpa is av i frigolit lådor som håller hela kvällen och dagen efter utan risk för att det rinner ut
 
huset.jpg

På lördag smäller det! Vi drar igång vid 19.00, kom i tid men inte för tidigt, dörrarna öppnas prick 19 :)
Vår entré är till vänster om porten märkt Storgatan 33 och vi kommer ha tända marschaller som markerar dörren.

Provningen beräknas ta upp till tre timmar och därefter har vi ett par timmars minglande med tema bubbel, men vi avslutar runt midnatt. Det bor en familj i grannhuset, så håll en städad nivå när vi lämnar lokalen.

Varmt välkomna!
 
Toppen