Uppdatering: Köade 15 min, och kommer hinna avnjuta 3 öl av en helt underbar bar-personal, som undrar ifall vi fick vänta länge och tycker man kunde släppa på fler pers för deras del.
Bloggaren visade sig vara en semi-kändis inom F1-världen, och visade sig vara förutsägbart dryg, sådär som många ”YouTube-influencers” verkar vara.
Hahah, nej han är ju kul (och någon jag hade kännt igen). Detta var någon som nöjt sig med att ta bilder och vars namn jag vet för det stod på hans visitkort på utsidan av väskan.Före detta förare med svenskt efternamn och Finlandssvensk pappa?
detta låter som Kym Illman hahaUppdatering: Köade 15 min, och kommer hinna avnjuta 3 öl av en helt underbar bar-personal, som undrar ifall vi fick vänta länge och tycker man kunde släppa på fler pers för deras del.
Bloggaren visade sig vara en semi-kändis inom F1-världen, och visade sig vara förutsägbart dryg, sådär som många ”YouTube-influencers” verkar vara.
Hahah, nej han är ju kul (och någon jag hade kännt igen). Detta var någon som nöjt sig med att ta bilder och vars namn jag vet för det stod på hans visitkort på utsidan av väskan.
Förutom kö in, så verkade den bra. Stora fönster ut mot plattorna, välfungerande bar och verkade som uppskattad mat också (åt inte nåt själv). Helt klart värt ett besök, och man trivs lätt en timme, två ifall man duschar och käkar också.Ja han passar nog inte in på din beskrivning så bra egentligen.
Hur var loungen? Jag ska besöka den i höst så blir lite nyfiken.
Har den fortfarande cook to order på käk utöver buffén?Förutom kö in, så verkade den bra. Stora fönster ut mot plattorna, välfungerande bar och verkade som uppskattad mat också (åt inte nåt själv). Helt klart värt ett besök, och man trivs lätt en timme, två ifall man duschar och käkar också.
Ja, bartendern pratade om att det finns en lista med annat käk man kan få om man snackar med kocken.Har den fortfarande cook to order på käk utöver buffén?